Nehéz lesz ezzel versenyezni.

A Huaweitől papíron függetlenedett, Honor nevet viselő márka megnyitotta az első, teljesen saját pénzből létrehozott gyárát. A park multifunkciós feladatokat lát el, nem csak egy egyszerű épületkomplexumról beszélhetünk. Feladatai között van a minőségellenőrzéssel kapcsolatos tanúsítványok kiadása, az új dizájnok elkészítése, illetve értelemszerűen a csúcskategóriás készülékek gyártása is. A gyáron belül kerülnek kifejlesztésre a legújabb, mesterséges intelligenciát tartalmazó technológiák is.

Elképesztő sebességgel gurulnak le a mobilok a gyártószalagról!

 

A fenti kisfilmben bemutatott egység automatizált gyártási technológiát alkalmaz, az összeszerelés is ennek segítségével történik. A pontosságot sem bízzák a véletlenre, állításuk alapján 75 mikronos (~ egy emberi hajszál) pontosságot biztosítanak, így garantálva a tökéletes összeillesztéssel rendelkező csúcskészülékeket.

A fenti modern technológiáknak köszönhetően kevesebb mint fél perc kell egy-egy telefon összeszereléséhez. Egészen pontosan 28.5 másodpercet határozott meg a cég a beágyazott videóban, mely elképesztő teljesítmény. A Honor azonban nem áll meg itt, valós időben tudják majd az igényekhez igazítani a gyártósor kapacitását, így minimalizálhatják az alul és túltermelésből adódó felesleges kiadásokat, veszteségeket.

Ti milyen márkájú telefont használtok?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×