A Rulebreaker eseményt egy olasz játékossal zárjuk. Zaniolo nem éppen hódította meg a szívünket, cserébe több kártya marad a klubbunkban.

 

Az első szezon befejeztével véget ér a Rulebreakers is. A sort Zaniolo zárja, aki egy viszonylag olcsó, de annál felejthetőbb lappal zárja a sort.

A lapért egy 83-as csapatot IF kártyával, valamint egy 84-es együttest kell beáldoznunk. Az ára így körülbelül 50 ezer zsetonra tehető, ami nem sok, de ezért a lapért az.

Ha ránézünk a kártyára azt mondhatjuk, hogy statisztikailag jó. Kiegyensúlyozott mutatók CAM posztra. A legnagyobb hátránya a 76-os Composure. Nem lesz egy magabiztos legény a kapu előtt, így az mindenképp szemet szúr. A lap másik hátránya a dupla három csillag. Sajnos egy támadónak ez nagyon kevés, hiszen viszonylag egysíkúvá válik ezáltal a játékunk. Traitek se dobnak sokat rajta, így szerintem ez a lap bőven felejthető. Ha talán kivettél volna a 84-es csapatot és csak egy 83-as kellene bele még el lehetne rajta gondolkodni, de egy Dybala is simán megoldja a CAM posztot és jobban is jövünk ki belőle.

Mit ajánlok? Ha nem vagy Roma vagy Zaniolo szurkoló szerintem ezt a lapot nyugodtan hagyd ki. Jön még másik játékos.

Te megcsinálod Zaniolo lapját?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×