Az akció csak ma estig tart, de legalább két platformon is bezsákolhatjuk az utóbbi idők egyik legjobban sikerült platformerét.

Ha nagyon sietünk, akkor két digitális áruházban is teljesen ingyen beránthatjuk az utóbbi idők egyik legjobb, leghangulatosabb és legegyedibb platformer játékát, a 2017-ben megjelent SteamWorld Dig 2-őt. Ehhez viszont tényleg nagyon gyorsnak kell lennünk, ugyanis az akció csak a mai napon, magyar idő szerint november 11. este 8 óráig tart.

Ha addig ellátogatunk a játék Steames és/vagy GoG-os profiljára, akkor ingyen adhatjuk a könyvtárunkba, ami aztán ott is marad. 

Ezt pedig nagyon is érdemes megtenni, ugyanis egyáltalán nem túlzok, hogy ha műfajának egyik legjobbjaként emlegetem. A SteamWorld Dig 2 játékmenetében remekül ötvözi a metroidvania játékok jellemzőit szerepjátékos és „kraftolós” elemekkel, ami elsőre érdekesnek tűnhet, a gyakorlatban viszont rendkívül szórakoztató.

A történet leginkább az első rész főhősének, Rusty eltűnése és az utána való kutatás körül forog, ami azt jelenti, hogy egy teljesen új főhőssel, Dorothy-val kell átkalapálnunk magunkat a fél világon. A játék megértéséhez nem feltétlenül szükséges az előzmény átható ismerete, sőt, talán még érdemesebb is ezzel az etappal kezdeni a SteamWorld világával való ismerkedést, ugyanis a játékmechanikák sokkal jobban működnek, mint korábban.

 

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×