Fortnite

Tökéletes ajándék az ünnepekre! – Itt a Batman/Fortnite: Zéró Pont magyar nyelven

A Batman/Fortnite: Zero Point egy képregény-sorozat, amely a „Fortnite: Battle Royale” és a „DC Comics Batman” együttműködés részeként jelent meg. A képregény fejezetei új információkat fednek fel a Battle Royale történetéről, nevezetesen a Zero Pointról (Nullpont).

A DC és az Epic Games speciális jutalmakat is hozzácsapott a képregény fejezeteihez. Két kiváló Battle Royale skin, a Rebirth Harley Quinn és az Armored Batman Zero járt a sorozat fejezeteihez, valamint néhány kisebb kozmetikai kiegészítő is szépítette az akciót. Az előbb említett tartalmakat kód formájában csatolták hozzá a képregényekhez, ezeket a Fortnite-on belül lehetett aktiválni.

 

A sorozat 6 fejezeten keresztül futott, az első kiadás 2021. április 20-án jelent meg. A füzeteket Észak-Amerikában, valamint Európa kijelölt országainak újságárusainál lehetett megvásárolni. A magyar rajongók viszont nem örülhettek, Magyarország nem került be a szűkített csoportba…

Egészen eddig!

A Fumax kiadónak köszönhetően most magyar nyelven, a teljes történetet megkaphatjuk egyetlen, keménykötéses formában. Ráadásul a minőségi kiadás mellé hivatalos Epic partnerség is járt, így minden vásárló megkapja a sorozat mellé kiadott játékbeli extrákat, egyetlen nagy csomagban.

Mire lehet számítani a Batman/Fortnite Zero Pointban?

A történet szerint egy repedés hasítja ketté az eget Gotham City felett. Ez az anomália a Sötét Lovagot egy bizarr és ismeretlen világba sodorja, ahol nem emlékszik rá, hogy kicsoda, vagy honnan jött… A DC Batman-je a Fortnite-ba kerül!

Miközben hősünk azért küzd, hogy felidézze múltját és kiszabaduljon a káosz és küzdelem végtelen köréből, szembekerül olyanokkal, mint Renegade Raider, Fishsticks, vagy éppen Bandolier. A világ legnagyobb nyomozója arra törekszik, hogy értelmet adjon ennek a furcsa új világnak, feltárja a megdöbbentő igazságot a Szigetről, arról, hogy mi van a hurkon túl, és hogyan kapcsolódik minden a titokzatos Nullponthoz.

Olyan titkokra derül fény, amikre a játék során soha sem bukkanhattunk rá. Többek között kiderül, hogy mit rejtenek a bunkerajtók, amiket már az első Sziget óta kerülgetünk, de sosem tudtunk mit kezdeni velük.

A Fumax kiadónak köszönhetően volt szerencsénk elsőkézből megtapasztalni a képregény adta élményeket.

A kötet prémium anyagból készült, nincsen elnagyolva semmi. A színek gyönyörűek és élénkek, a nyomtatás során figyeltek a kiadónál arra, hogy ne szürküljenek el a lapok az összeállítási folyamat során. Ez nagy szó, ugyanis ma már sajnos sűrűn bele lehet szaladni ilyesmibe. A lapok nem ragadnak össze, jól lapozhatók, a betűméret pedig mindenki számára megfelelő lesz.

Az egyik oldalon sajnos becsúszott egy elütés a fordításba, de még így is csak ajánlani tudjuk a rajongóknak.

S ha már ott tartunk, hogy rajongás, valószínűleg mindenkit érdekel, hogy a kódok hogyan lettek a kötethez illesztve. A képregény utolsó oldalán, egy lehúzható borítással van védve a kód, hogy csak és kizárólag a jogos tulajdonos juthasson a tartalmakhoz.

Ha esetleg vacillálnál, hogy meg akarod-e vásárolni a Batman/Fortnite: Zero Point kötetet, most segítünk egy kis matekkal a döntésedben!

Tegyük fel, hogy Harley Quinn és Batman speciális verziója 1500 V-Buckot ér. Ez azt jelenti, hogy összesen 3000 V-Buck lenne csak a két játékbeli tartalom az extra kiegészítők nélkül. Ez jelen állás szerint körülbelül 30 euró lenne a Fortnite-ban, ami megközelítőleg 11 ezer magyar forint.

A Fumax kiadó extrákkal, skinekkel együtt kínál egy minőségi képregény-kötetet összesen 7000 forintért. Na, még mindig kérdéses a vásárlás?

A Batman/Fortnite: Zero Point kötetet a Fumax kiadótól ERRE a linkre kattintva rendelhetitek meg.

Cloud

Korábbi cikkek

Hihetetlen, de sikerült elindítani a Red Dead Redemption 2-t egy mobilon

Bódi Dániel 2024.04.05. - A Red Dead Redemption 2 nem csak 2018, hanem az előző…

3 óra telt el azóta...

Unreal Engine 5-ben születik újjá a legendás PS1-es Toy Story 2 játék

Bódi Dániel 2024.04.05. - Manapság már kevésbé, de az ezredforduló tájékán (előtte is, utána is)…

4 óra telt el azóta...

Ez már mennyiség: 136 film és 5 sorozat került fel csendben a SkyShowtime-ra

Bódi Dániel 2024.04.05. - Audrey Hepburn, Al Pacino, Brendan Fraser, Eddie Murphy, Dwayne Johnson, Leonardo…

7 óra telt el azóta...

Jönnek az Apple otthoni robotjai? Akár kettő is lehet – ezt tudjuk eddig

Gábor János 2024.04.05. - Az Apple abban reménykedik, hogy „a következő nagy dobása” egy otthoni…

7 óra telt el azóta...

Igazán megéri elindítanod a mobilos Warzone-t, ütős ajándékok várnak

2024.04.05. – A Call of Duty március 21-én egy újabb címmel bővült. A Warzone Mobile…

8 óra telt el azóta...

9 addiktív, mégis elhanyagolt sorozat a Netflixen, amit látnod kell!

Gábor János 2024.04.05. - Ezek a Netflix sorozatok a lebilincselő narratívájukkal és egyedi bájukkal olyanok,…

9 óra telt el azóta...