Maga a rendező árulta el, hogy folytatódik a népszerű sorozat és már ötletei is vannak a második évadra.

A Squid Game nagyon hosszas kálváriát követően végül a Netflix berkein belül születhetett meg, ami már csak azért is egy jó döntés volt, mert teljesen váratlanul, a semmiből képes volt megismételni a Game of Thrones-t körüllengő őrületet. Azt persze még nem tudhatjuk előre, hogy ez a népszerűség hasonlóan ki fog-e tartani még 6 évadon át, az azonban már biztos, hogy lesz lehetősége duplázni.

A második évad elkészültéhez persze aligha férhetett bármi kétség, hiszen a debütálásakor azonnal a streaming platform legjobban rajtoló sorozatai közé repült, ami olyannyira kitartott, hogy mostanra a Netflix történetének legnézettebb szériája lett. Persze kaszáltak már el sikersorozatokat, de a dél-koreai produkció azokkal ellentétben sokkal szerényebb büdzséből gazdálkodta ki a rekordnézettségét.

Most pedig maga a Squid Game alkotója, Hwang Dong-hyuk árulta el, hogy bizony el fog készülni a második felvonás. Az író-direktor viccesen meg is jegyezte, hogy a rajongók nem nagyon hagytak más lehetőséget, el kell hát készítenie. Azt viszont nem árulta el, hogy pontosan mikor számíthatunk Gi-hun kalandjainak folytatására, de a koncepció és a cselekmény nagyjából már megvan.

Neked hogy tetszett a Squid Games?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×