Szánalmas vagy vicces? Talán mindkettő.

Nem titok, hogy az utóbbi hetekben ismét elözönlötték a Verdansk térképét a Warzone csalók. Remélhetőleg egy utolsó hajráról beszélhetünk, hiszen decemberben debütál a kliens oldali anti-cheat. A RICOCHET nem fogja teljesen eltüntetni a cheatereket, de remélhetőleg a számukat mérsékelni tudja. A fejlesztők pedig folyamatos harcot hirdettek az ártó szándékú játékosokkal szemben.

Eljutottunk arra a szintre, hogy már a csalók is panaszkodnak!

„Going up against so many other hacks that take it way too far…” EVEN CHEATERS COMPLAIN ABOUT CHEATERS.
byu/tweeksdotcom inCODWarzone

 

Akármennyire is szánalmasnak tűnhet a kijelentés, sajnos screenshotokkal is lehet bizonyítani. Több csaló fórumon is elkezdtek panaszkodni arra a felhasználók, hogy gyakorlatilag rengeteg meccsük egyfajta HvH (Hacker vs. Hacker) mérkőzésnek felel meg és az a fél nyer, melynek jobb vagy jobban beállított csalóprogramja van. Elég merész dolog olyan probléma miatt panaszkodni, amiért „mi magunk” (- a hackerek-) vagyunk a felelősek.

A fenti weboldal moderátorai sem tudtak túl sok érdemleges információval használni. Ők is várnak a Warzone Pacific-kel megérkező védelemre és integrációra, hogy annak képességeit felmérve nekiláthassanak a program frissített verziójának kiadásához. Reméljük egy ideig arra nem kerül sor és mérséklődik a jelenlegi helyzet.
https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×