Az Apple készülékein is elindult a Netflixes videojátékos részlege, aminek – és az Arcane sikerének – örömére egy új játék érkeztét is bejelentették.

A Netflix Gaming november elején hivatalosan is hódító útjára indult, de először csak Androidot futtató eszközökön, az iOS-es verzióra egy kicsit még várni kellett. Ez a várakozás azonban ma véget ér, ugyanis a streaming szolgáltató bejelentette, hogy Apple készülékeken is elérhetővé váltak a Netflixes játékok.

Ez azt jelenti, hogy a Netflix alkalmazásában egy külön sor jelenik meg az Apple készülékein is, amiből ki lehet választani a letölthető játékokat. A letöltés után pedig közvetlenül az appból, vagy külön is elindíthatjuk a játékokat – ez utóbbi esetében viszont azonosítani kell magunkat.

A játékfelhozatal pontosan ugyanaz, mint Androidon. Van két Stranger Things játék, és három könnyed szórakozást ígérő – és azt be is tartó – alkotás, a Shooting Hoops, a Teeter Up és a Card Blast.

Hamarosan viszont egy újabb címmel bővül a lista, hamarosan megérkezik a League of Legends, úgy pedig a Netflix új sorozatának, az Arcane világához kapcsolódó Hextech Mayhem: A League of Legends Story is. A játék egy robbanásokkal teli ritmus és platformer keveréke lesz, amivel két meccs, vagy két Arcane epizód között jókat lehet majd szórakozni.

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×