Már a tesztszerveren kipróbálható Thorn, a Rainbow Six: Siege legújabb operátora. Mutatjuk, mit is tudunk róla az eddigi tapasztalatok alapján.

Gőzerővel közelít az Operation High Calibre a Rainbow Six: Siege-be, amivel majd Thorn csatlakozik az operátorokhoz. Az ír véd egy csapdával dobja fel a játékot, ezzel együtt Thorn új fegyvert is behoz a játékba, az UZK50GI-t. De érdemes választani? Hogyan használható jól és előnyösen? Hogy pontosan mi és hogyan változik az új évadban, arról ITT és ITT írtunk már.

Így használd Thornt a Rainbow Six Siege-ben.

Thorn loadout: fegyverek és kütyük

Ami Thorn loadout lehetőségeit illeti: két választásunk van. Adott a vadonatúj UZK50GI és az M870 shotgun, amelyet például Jager is használ. A shotgunt nem kell bemutatni, de az UZK50GI egy új SMG, amely meglepő sebzéssel rendelkezik.

Az UZK50GI valójában egy kis tűzsebességű SMG, nagyobb lőszerrel (innen ered az Operation High Calibre elnevezés), amellyel könnyed elintézi az ellenséget. Ideális arra is, hogy szétromboljuk a környezetet, jó helyet találva a Thorn’s Razorbloom eszköznek.

Az említett eszköz ugyanis mindenféle felülethez odatapad, és aktiválódik, ha az ellenség közel ér hozzá. Ilyenkor az eszköz felrobban és a repeszek szétszóródnak, sebzést okozva. Minél közelebb van az ellenfél, annál nagyobb a sebzés. Ha túl közel van, akár halálos is lehet.

Fontos: az eszköz viszonylag könnyen megsemmisíthető, ezért elengedhetetlen, hogy jó helyre rakd.

Thorn másodlagos fegyverei az 1911-es vagy a C75 automata pisztoly. Egyéb másodlagos eszközei a pajzs vagy a szögesdrót. Mindkettő remekül használható a Razorbloom Shell-lel (erről lent bővebben írok).

Még egyszer:

Elsődleges fegyverek

  • UZK50GI
  • M870

Másodlagos fegyverek

  • 1911 TACOPS
  • C75 Auto

Másodlagos eszközök

  • Barbed wire
  • Deployable Shield

Thorn tippek és stratégiák

 

Rejtsd el a Razorbloom eszközt

Thorn erőssége alapvetően abban rejlik, hogy lassítja a támadást, illetve valamennyire sebzést okoz, hogy a támadóknak kevesebb esélye legyen. Ha az eszköz jól el van rejtve, akkor lezárhat útvonalakat, segít abban, hogy a támadók hibázzanak. Az eszköz a falra, a padlóra, illetve bárhová elhelyezhető.

Az eszköz szerencsére igen kicsi, így mindenféle helyen eldugható, legyen az szekrény, polc, asztal, szék, vagy bármilyen tereptárgy. Minél kevésbé lehet észrevenni, annál valószínűbb, hogy gondot okoz a támadóknak.

Szögesdrót és pajzs

Az eszköz persze szövegdróttal is letakarható, vagy akár egy lehelyezhető pajzsra is felhelyezhető. Ezzel le lehet zárni az áthaladást, vagy sebzést kaphat, aki átugrik egy pajzson.

Legjobb társ: Clash

Clash pajzsa tökéletes lehet arra, hogy eltereljük a figyelmet az eldugott Thorn shellről. Sőt arra is alkalmas, hogy a támadók kövessék őt oda, ahol már aktiválódhat.

Thorn ellenfelei

Az operátorok között persze vannak olyanok, akik kiváló ellenfelei lehetnek Thornnak. Thatcher EMP gránátja például simán hatástalanítja a Razorbloom eszközt, míg Zero ARGUS kamerája szintén képes megsemmisíteni azt. Ugyanígy Twitch drónja is képes kilőni. Így simán lehet Thorn ellen játszani, nem kell annyira félni tőle.

Thorn egyébként, ahogy a High Calibre is, november 9-én indult a tesztszerveren, így te is kipróbálhatod. Néhány hét és élesben is megtapasztalhatjuk.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×