Közeleg a Warzone új, második világháborús témájú korszaka a Pacific, amit a Vanguard integrációja fog elhúzni. Nézzük is, meg mit tartogat a számunkra.

A Call of Duty: Vanguard integrálása során a népszerű battle royale shooter, a Call of Duty: Warzone egy különleges „Call of Duty Warzone Pacific” frissítést kap, amely a Vanguard-témájú tartalmak új korszakát vezeti be, és lezárja a játék hatodik évadát – valamint a Call of Duty: Black Ops Cold Warra való összpontosítást.

De mit is jelent ez valójában a Warzone játékosok számára a rendelkezésre álló, élvezhető tartalmak tekintetében, és hogyan fog a Call of Duty: Vanguard beleszólni az élménybe?

Call of Duty Warzone Pacific frissítés: Megjelenési dátum

A Call of Duty Warzone Pacific frissítés 2021. december 2-án jelenik meg minden platformra, beleértve az Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One konzolokat, PS5, PS4 konzolokat és Windows PC-ket. A frissítés minden játékos számára ingyenes lesz. Arról, hogy a Vanguard fegyvereit hogyan implementálják, már külön cikkben írtunk.

Mire számíthatunk?

A Warzone Pacific frissítése során egy vadonatúj pálya lesz elérhető a Warzone játékosok számára. Ez a Caldera nevet kapta, amely a Csendes-óceánon helyezkedik el, homokos strandoktól és a sűrű erdőtől kezdve az elhagyott romokon át egy szunnyadó vulkánig mindent tartalmaz. Gondolom, már mindenki nagyon várja, de biztos hiányozni fog Verdansk is.

A Caldera egy vadonatúj, Vanguard Royale nevű móddal érkezik majd, amely lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a Call of Duty: Vanguardból ismert második világháborús fegyverekkel játszhassanak battle royale-t.

Emellett a Vanguard Royale két új járművet is tartalmazni fog

Vadászgépeket és légvédelmi teherautókat. Az előbbi a szárazföldi csapatok és más vadászgépek ellen lesz hatékony, míg az utóbbi az ellenséges vadászgépek leszerelésére szolgál majd. A játékosok a Caldera területén található LMG-ket és helyhez kötött légvédelmi tornyokat is használhatják majd az ellenséges pilóták ellen.

Más fegyverek vagy járművek a Call of Duty: Cold War vagy a Call of Duty: Modern Warfare játékból nem lesznek elérhetőek ebben a módban, ami biztosítja, hogy az új játékosok nem kerülnek hátrányba azokkal a játékosokkal szemben, akik már rendelkeznek erős Warzone felszereléssel a korábbi szezonokból.

Ha olyan fegyvereket, járműveket és felszereléseket szeretnél használni, amelyeket a múltban szereztél és fejlesztettél, akkor a szokásos Battle Royale módot kell játszanod, amely a Caldera térképet és a Rebirth Islandet is tartalmazza. Az ezekből a játékokból származó operátoraid azonban a Vanguard Royale-ban is használhatók lesznek. Ami őszintén szólva, elég érdekes látvány lesz.

Mi történik a Plunderrel? 

A Vanguard Royale mellett a játékosok egy másik, Vanguard Plunder nevű módra is számíthatnak, amely egy későbbi időpontban érkezik. Bár a Vanguard Plunderről még nem tudunk semmi hivatalosat, arra számítunk, hogy ez a Warzone eredeti Plunder módjának második világháborús témájú változata lesz.

Mivel sok nagyszabású csatát támogatott, és a permadeath hiánya miatt megbocsátóbb volt, mint a hagyományos battle royale. A Plunder a rajongók egyik kedvenc játékmódja lett. Ezért a játékosok kétségkívül örömmel látják majd, hogy a mód visszatér a Vanguard Plunderrel. A Standard Plunder is visszatér, ami lehetőséget ad a rajongóknak, hogy a Modern Warfare és a Cold War arzenáljukat használják az akciódús játékmódban.

Mikor kezdődik az új szezon?

A Call of Duty Warzone Pacific frissítése egyben a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Vanguard integrációját is jelenti. Amikor a frissítés december 2-án élesedik, a Warzone új nevet kap: Call of Duty: Warzone Pacific. Ezzel megkezdődik az „új” játék első szezonja, egy új Battle Pass-szal együtt. A Battle Passban való előrehaladásod szinkronizálva lesz a Warzone Pacific, a Vanguard, a Cold War és a Modern Warfare játékokban, ami azt jelenti, hogy a jutalmak megszerzése felé haladhatsz, miközben mindezeket a játékokat játszod. Emellett a szezonális szintlépési és presztízsrendszer is visszatér ezzel a frissítéssel. Ez a frissítés megjelenésekor visszaállítja a rangodat a Military Rank 1-re, de a fejlesztők hangsúlyozták, hogy ez csak az XP-re vonatkozik. Minden, amit a múltban feloldottál, továbbra is elérhető lesz.

A frissítés megérkezése és a Caldera megjelenése előtt a Warzone jelenlegi Verdansk pályája fokozatosan kikerül a játékból. Egyelőre nem világos, hogy a fejlesztők tervezik-e Verdansk végleges eltávolítását, de ettől függetlenül a frissítés megjelenését követően a térkép hosszú ideig nem lesz elérhető. A Warzone Vanguarddal való integrációját megelőző napokban a fejlesztők egy különleges búcsút terveztek a Verdansk térképnek, amely valószínűleg egy univerzális okot ad majd a távozására.

Anti-cheat?

Végül a frissítés a RICOCHET Anti-Cheat-et is beveti a játék PC-s verzióján, ami segíthet a hackerprobléma leküzdésében, amellyel a Warzone az elmúlt hónapokban szembesült. A fejlesztők szerint ez a kernel-szintű driver jelentősen meg fogja erősíteni a Warzone csalásellenes hatékonyságát, de a játékon belüli jelentési eszközök továbbra is elérhetőek lesznek, ha csalókkal találkoznunk.

A felvezető

A december 2. és a Call of Duty Warzone Pacific frissítés megjelenése előtti hetekben és napokban számos játékon belüli esemény, kihívás és egyéb esemény vár a játékosokra, amelyeket a Warzone Pacific első szezonjának kezdete előtt megtapasztalhatnak.

Íme egy teljes áttekintés mindarról, amire a Season One érkezése előtt számíthatsz:

  • November 5.: Call of Duty: Vanguard elindult – Minden fronton epikus élményekre számíthatsz a kampány, a többjátékos és a zombik terén. Emellett a RICOCHET Anti-Cheat megkezdi a szerveroldali kezdeményezésekkel történő bevezetését.
  • November 5. és december 2. között: Előszezon a Vanguardban – Folytatódik a Black Ops Cold War Season Six Battle Pass rendszerének ingyenes Vanguard Tier-jeihez való hozzáférés. November 17-én aztán készüljetek fel a rajongók kedvenc térképére való elhajózásra.
  • November 18.: Operation: Flashback Begins in Warzone – A Verdansk korlátozott idejű ráadásmódja, amely megünnepli az elmúlt 18 hónapot, ami több mint 100 millió játékosnak adott otthont a Warzone-ban.

Készen állsz az utolsó táncra Verdanskban?

  • November 24.: Fedezd fel a „Csendes-óceán titkait” – Szerezz infókat Calderáról és annak új érdekességeiről az esemény Warzone és Vanguard többjátékos kihívásain keresztül.
  • November 30. és december 1.: Verdansk utolsó órái – Nézd meg, mi történik Verdanskkal, mielőtt a Warzone elsötétül, hogy felkészülj a Calderára és az új első évadra.
  • December 2.: Kezdődik a Season One – a Vanguard játékosok új többjátékos pályákat, 24 órányi exkluzív hozzáférést kapnak a Call of Duty: Warzone Pacifichez és még sok mást, hogy beinduljon a Season One. Minden játékos élvezheti az új Battle Pass rendszert és két ingyenes funkcionális fegyvert. Plusz: A RICOCHET Anti-Cheat vezérlője megkezdi bevezetését a Warzone-ban.

Ez minden, ami az elkövetkező hetekben vár ránk, amíg megtörténik az integráció. Utána pedig jöhet az új map és rengeteg fegyver húzása.

Te várod már a Vanguard integrációját?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×