A kiadó azt állítja, hogy csak egy rosszul elsült vicc volt az egész, de azért akad egy-két furcsaság, ami miatt elég nehéz hinni nekik.

Manapság már egyáltalán nem ritka, hogy egy kiadó vagy játékfejlesztő cég egy influencert, videóst, tartalomgyártót keres meg azzal a céllal, hogy beszéljen a portékájukról, esetlen még be is mutassa azt. Egy spanyol illetőségű kiadó, az alapvetően indie játékokra specializálódott Flynn’s Arcade azonban egészen rendhagyó formát választott az ingyenes kódok kiosztására, legalábbis egészen szürreális esetről számolt be jó néhány streamer.

A kiadó a Lone McLonegan című független játékkal többek között megkereste a viszonylag kisebb streamernek számító Risshellalát, akinek egy ingyenes letöltőkódot ajánlottak. A Flynn’s Arcade azonban az emailben azt írta, hogy mindezért cserébe semmi mást nem kérnek, csak küldjön nekik visszajelzést

stream / tweet / TikTok-tánc / vagy meztelen fotó formájában.

A tweetet követően a kiadó gyorsan bocsánatot kért, szerintük csak egy nagyon rosszul elsült poén volt az egész, nyilván nem vártak senkitől meztelen fotókat. Kiemelték továbbá, hogy a Lone McLonegan játék fejlesztőjének, a Sonomio Games-nek mindehhez semmi köze, ez a balhé teljesen az ő saruk.

Az eset legszürreálisabb része azonban az, hogy elméletileg a meztelen képes szöveg csak a női streamereknek kiküldött emailekben szerepelt, a férfi tartalomgyártókéból valahogyan, valamiért kimaradt. Legalábbis többen ezt állítják a tweet alatti hozzászólásokban, amit képernyőképekkel támasztanak alá.

Ami pedig még különösebb, hogy a bocsánatkérést követően a Flynn’s Arcade Twitter profilja szőrén-szálán eltűnt.

via – LevelUp

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×