Bejelentették a Netflix One Piece élőszereplős sorozat szereplőit, a kérdés persze ilyenkor mindig az, hogy hogyan tündökölnek majd a szerepekben?

Talán senkinek nem újdonság, hogy a Netflix élőszereplős sorozatot készít az egyik leghosszabbnak mondható anime-sorozatból, a One Piece-ből. A szalmakalapos kalózok csapatát alakító színészek közül több is kiderült nemrég, köztük Luffy, Zoro, Nami, Usopp és Sanji is. Az eredeti manga készítője, Eiichiro Oda azt mondta: rendkívül elégedett a karakterek kiválasztásával.

Íme a One Piece sorozat szereplőgárdája.

  • Monkey D. Luffyt – Iñaki Godoy
  • Roronoa Zoro – Mackenyu
  • Nami – Emily Rudd
  • Usopp – Jacob Romero Gibson
  • Sanji – Taz Skylar

A szereplők egyébként ismerősek lehetnek korábbi Netflix sorozatokból is. De nézzük, hogyan is érkezett a bejelentés, és hogyan mutatkoztak be a szereplők.

 

 

Még egy kicsit még várni kell, mire a One Piece sorozat megjelenik. Steven Maeda showrunner, aki az írócsapat többi tagjával együtt elnyerte az Writers Guild of America díjat a Lost-ért, lelkesedéssel kezdi a forgatást.

„Végre megtaláltuk a tökéletes szereplőket! Nagyon keményen dolgozunk, hogy életre keltsük a karaktereket. Ugyanúgy fogod ismerni és szeretni őket, mint a mangában. Alig várjuk, hogy megmutassuk, mire jutottunk velük” – mondta.

Szerinted jó szereplőket választottak?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×