A Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure-t korábban csak a Borderlands 2-vel lehetett játszani, most önálló játékként osztogatják az Epicen.

Az Epic Games a legutóbb egészen meghökkentette a játékosokat, amikor leleplezte az eheti ingyenes tartalmát, az ugyanis a megszokottól eltérően nem egy játék. A mai napon azonban újabb meglepetéssel szolgált a PC-s játékosoknak, ugyanis váratlanul bejelentették, hogy egy teljesen új megjelenést kínálnak ingyen grátiszba.

Egészen pontosan egy – most már – önállóan futtatható Borderlands 2 DLC-ről van szó, ami eredetileg 2013-ban jelent meg és azonnal elsöprő sikert aratott. Akkoriban természetesen csak a Borderlands 2-vel együtt lehetett játszani vele, most azonban a hamarosan megérkező Tiny Tina’s Wonderlands című spinoff miatt úgy döntöttek a Gearboxnál, hogy az előzményével alapoznak meg Tina őrült kalandjának.

Vagyis mostantól külön is végignyomhatjuk a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure-t, amit az Epic Games Store-on november 16-ig teljesen ingyen szerezhetünk be. 

A játék nem mellesleg minden platformon (PC-Steam, PS, Xbox) elérhető, viszont az EGS-el szemben nagyjából 3500 forintot ki kell érte perkálni.

 

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×