A Riot Games és a Netflix legújabb sorozata, a várva várt Arcane hatalmas népszerűségnek örvend világszerte.

A Riot Games már régóta reklámozta az Arcane-t, de a világbajnokság után végre megérkezett a Netflixre. A kritikusok és a League-rajongók is jól fogadták világszerte. Így korai népszerűsége nem is olyan meglepő.

Jelenleg az Arcane tartja a Netflix sorozatainak első helyét 38 országban, mint például: Brazília, Dánia és Lengyelország, a flixpatrol szerint. A sorozat Kanadában és Dél-Koreában is az első ötben van. Olyan országokban is a top 10-ben van, mint az Egyesült Államok és Nagy-Britannia.

Ami a legfontosabb számunkra, hogy itthon is az első helyen szerepelt!

 

Az Arcane Kínában is hatalmas nyitást könyvelhetett el a Bloomberg szerint. A sorozat állítólag néhány óra alatt 130 millió megtekintést ért el az országban, és gyorsan a legkeresettebb témává vált a Tencent streaming platformján.

A sorozat megismerteti a nézőket a League univerzumának néhány ismert karakterével, mint például Caitlyn, Jinx, Vi, Jayce és Ekko. Történeteik itt-ott keresztezik egymást, eddig egy olyan érdekes cselekményt alkotva, amely lebilincselő, különösen a Riot MOBA rajongói számára, de nem muszáj, hogy ismerd a Riot Games játékait, hiszen anélkül is teljesen élvezhető a sorozat.

Eddig csak az Arcane első felvonása jelent meg. A második és harmadik felvonás november 13-án, illetve 20-án fog megjelenni. Ezt figyelembe véve lehetséges, hogy az Arcane sok országban továbbra is a széria csúcsán marad ebben a hónapban.

Te láttad már az első felvonást?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×