A PlayStation 5 közel egy éve jelent meg, de még mindig nem könnyű szerezni belőle. Semmi gond, itt a PS5 másolata, a GS5. Kinek ne kéne?

A járvány miatt kialakult helyzet, a chiphiány és sok minden más betett a PS5 készletnek, ami miatt néha még ma is igen nehéz szerezni belőle. Így mindenki sejtheti, hogy a Sony PS5 olyan termék, amire óriási az igény még most is, ezt a piaci rést pedig sokan igyekeznek kihasználni. Van aki felvásárolja a konzolokat, hogy többszörös áron adja tovább,

míg mások saját PS5 konzolt építenek, aminek új nevet adnak.

A Redditen most valaki arra hívta fel a figyelmet, hogy a „GS5” nevű konzol igen sok helyen megjelent már a Facebook Marketplace-en. Ez egy nem hivatalos Sony termék, és persze semmi köze a PlayStation 5-höz. 40 dollárba kerül, ami tisztességes árnak tűnik, ám nagyon sokan nem elég figyelmesek és bedőlnek az átverésnek.

Saw this at marketplace when looking for stuff for my new home. Only 40$! from playstation

 

Persze ne gondoljuk, hogy szemetet kapunk cserébe. A GS5 ugyanis valóban egy működő konzol, persze nem PS5 játékok futtatására való. A Youtube-on már volt aki vett belőle és bizony vannak játékok, amivel játszani lehet rajta.

 

Ilyen a Super Mario Bros. és a Pac-Man, melyek határozottan illegális ROM-ok, ami azt jelenti, hogy a GS5-nek sikerülhet feldühítenie a Sony-t és a Nintendót is.

Nem árt tehát óvatosnak lenni. A Sony pedig jobb ha felköti a gatyát, mert ezt a konzolt a PS5-tel ellentétben széles körben kapható. Na jó, csak viccelek.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×