Lehullt a lepel a Pókember: Nincs hazaút legnagyobb meglepetéseiről – csak az olvasson tovább, aki nem fél az erősen spoileres tartalomtól.

Vigyázat, az alábbi írás nagyon komoly SPOILEREKET tartalmaz a Pókember: Nincs hazaút című filmből!

Alig egy hónap múlva moziba kerül az egyik legvártabb és legnagyobb rejtély övezte Pókember-mozi, ami valaha készült, a Pókember: Nincs hazaút. Ez viszont – ha még nem is biztosan, de – egy szomorú búcsú is Tom Holland pókfejétől, mivelhogy lejár a Marvel és a Sony között néhány évvel ezelőtt létrejött paktum.

Ezért a vállalása sem kicsi, ugyanis a tervek és a bemutatott egyetlen(!!!) előzetes alapján ez a film fogja ténylegesen megnyitni a Marvel-moziverzum kapuit a multiverzum felé. Alapanyag pedig van bőven, visszatér például Alfred Molina Oki dokija, Jaime Foxx Elektrója, Williem Dafoe Zöld Manója és Thomas Haden Churh Homokembere.

Aztán pletykálgatnak még egyéb szereplőket is, mint például Charlie Cox által megformált Netflixes Daredevil címszereplőjét, Matt Murdockot, de a Venom 2 stáblistás jelenete miatt joggal számíthatunk Tom Hardy Venomjára is, a legnagyobb konspiráció és találgatás azonban Andrew Garfield és Tobey Maguire szereplését övezi.

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy idő előtt fény derült a legnagyobb meglepetésekre, a mai napon ugyanis két kép szivárgott ki, melyen a Pókember: Nincs hazaút legvártabb szereplőiről hull le a lepel.

Nem kerülgetem: Igen, Daredevil is benne lesz az új Pókemberben, sőőőőőőt, a három pókfej egymás oldalán fog küzdeni a majdnem teljes Baljós Hatos ellen.

A kiszivárgott képek valódiságához nem igazán férhet kétség, a készülte azonban egy újabb spoilert is tartogathat. Ha megnézzük az alábbi két képet láthatjuk, hogy valószínűleg mobillal fotózták egy képernyőről. Ez pedig azt jelenti, hogy valaki olyan készíthette, aki láthatta a még titkolt-visszatartott előzetest – amin elvileg nagyon megy a cicaharc a Disney és a Sony között.

Így viszont, hogy kikerült a három legnagyobb meglepetés már nincs sok értelme tovább halogatni, ami azt jelenti, hogy nagyon-nagyon hamarosan a képek eredetéül szolgáló előzetes is hamarosan megérkezhet.

Kép

Kép

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×