A fejlesztők már tudnak a hibáról, reméljük minél hamarabb orvosolják is.

Kedden délután elkezdett terjedni az a pletyka a Vanguarddal kapcsolatos twitter fiókokon, hogy valamilyen úton-módon fel lehet oldani grindolás, küldetések nélkül is gyakorlatilag bármelyik Vanguard camo kinézetet. Sokan azt hitték, csak kamu videók terjednek, míg végül az egyik legnagyobb Call of Duty hírekkel kapcsolatos ModernWarzone oldala le nem hozott egy másfél perces videót a témával kapcsolatban.

Tényleg létezik a glitch, ám teljes feloldásról szó sincs!

 

Állítása szerint azért hozta nyilvánosságra a hibajelenséget, hogy a fejlesztők gyorsabban kijavíthassák azt, illetve, hogy ne csak az a pár ember használhassa jogtalanul a különféle skineket, akik valamilyen úton-módon tudomást szereztek a glitchről. A feloldás ideiglenes, azaz lehet használni meccsekben a Camo-kat, de a küldetések nem kerülnek teljesítésre. 

A fejlesztők tudnak a hibáról, ám hivatalos üzenet még nem érkezett tőlük ezzel kapcsolatban. Szerencsére ártatlan hibajelenségről beszélünk, így a játékmenetet nem befolyásolja, illetve attól sem kell tartanunk, hogy csak csalók kezében bukkannak fel ezek a kinézetek. A fejlesztők várhatóan hamarosan orvosolják a problémát, hiszen mások kemény órákat fektetnek a camo-k megszerzésébe. Ha esetleg saját felelősségedre megpróbálnád ideiglenesen feloldani őket, akkor ide kattintva találsz némi segítséget. 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×