Ha valakinek esetleg nem sikerült FUT Champions Play-Offra jelentkezni az ne lepődjön meg, mert a hiba nem a ti készüléketekben volt.

Érdekes hiba üzenetre lettek figyelmesek azok, akik a FUT Champions Play-Offra szerettek volna regisztrálni. A játékosok képtelen voltak bejutni, pedig a  hétvégén is zajlik a verseny.

A rendszerbe valószínűleg a szezon utolsó hete kavart be, mert ugye a héten véget ér az első felvonás. A második indulásával újra feltöltődnek a regisztrációink így aki véletlenül sokszor elhasalt a Play-Offs során is újra próbálkozhat. Aki tegnap akarta volna lenyomni az utolsó Play-Off meccseket sajnos hiba üzenetbe futott, és képtelenség volt regisztrálni. Szerencsére ma reggelre már orvosolták a hibát a fejlesztők, szóval még van időnk a hétvége előtt bejutni.

FUT Champions

Reméljük senki nem marad le emiatt a hétvégi jutalmakról és még mindenki neki tud rugaszkodni a WL előtt. Péntektől új szezon veszi kezdetét, így ha véletlenül elfogytak volna a belépő jegyeid, most újakat kapsz, amikkel regisztrálhatsz majd a WL-re.

Neked sikerült a FUT Champions kvali?

×