A Call of Duty sorozatban több olyan fegyver is volt, ami kiütötte a biztosítékot a rajongóknál.

A Call of Duty-sorozat már 19 játékkal örvendezteti a rajongókat, és gyakran előfordul, hogy egy új cím megjelenésekor van néhány olyan fegyver, amely egy kis finomhangolást igényel. Ezeket a fegyvereket csak simán OP-nak nevezzük és utáljuk, ha megölnek velük. Természetesen az más tészta, ha a mi kezünkben vannak ezek a fegyverek.

Most a Call of Duty: Vanguard megjelenésével rengeteg új fegyver érkezik, szóval nézzük is meg a CoD legerősebb fegyvereit, amik rettegésben tartották a lobbikat.

A listában olyan fegyverek fognak szerepelni, amik talán régen erősek voltak, de több patch által gyengébbek lettek.

5. MP40 (World At War)

Az MP40-es SMG mindig is szilárd fegyverválasztás volt minden Call of Duty játékban, amiben szerepelt. Még legutóbb a Call of Duty: Vanguardban is, az STG44-gyel együtt, az MP40 tűnik jelenleg a legtöbbet használt fegyvernek a multiban.

 

De még a World At War eredeti napjaiban is az MP40 nevetségesen erős volt. Nem kínált nagy tűzgyorsaságot, de nagy sebzéssel kárpótolt. A hipfire pontossága is elképesztő volt ennél az SMG-nél, ami azt jelentette, hogy ha közeli lőtávolságban voltál, valószínűleg még csak céloznod sem kellett.

4. M16A4 (Call of Duty 4: Modern Warfare)

Mielőtt az MP40 pusztítást okozott volna a World At Warban, az M16A4 a Call of Duty: Modern Warfare-ben sorozta az embereket.

 

A háromlövetű sorozatlövő puskák nem mindenkinek a kedvence, de az M16A4 messze az egyik legnépszerűbb fegyver volt az eredeti Modern Warfare-ben. Nemcsak, hogy azonnal fel volt oldva, hanem azzal is büszkélkedhetett, hogy szinte egyáltalán nem volt visszarúgása, és ha minden lövést eltaláltál, akkor egy sorozatlövéses gyilkos fegyver volt.

3. BAL-27 (Advanced Warfare)

Ez a Call of Duty cím kimaradt az életemből, de akkoriban a YouTube tele volt videókkal, ahogy a BAL-27 szétszakítja az embereket. Természetesen gyorsan nerfelték is.

 

Nemcsak az alapfegyver volt elég a meta, de az Advanced Warfare minden fegyverből „változatokat” is tartalmazott. A legszembetűnőbb túlhatalom a BAL-27 Obsidian Steed volt. Nagy tűzgyorsasággal rendelkezett, gyakorlatilag visszarúgás nélkül, amire szükséged van egy olyan Call of Duty játékban, ahol az ellenségek mindenfelé repkednek.

2. ACR (Modern Warfare 2/3)

Ha a könnyű használatról van szó, nem is lehet sokkal egyszerűbb az ACR-nél, a Modern Warfare 2 klasszikus fegyverénél. Ez volt a rajongók kedvence, amelynek természetesen nem volt visszarúgása, ami azt jelentette, hogy gyorsan elpusztíthatta az ellenséget közép- és nagy távolságból.

 

Egy egyszerű piros pont célzókészülékkel párosítva az ACR hihetetlenül nagy távolságból is könnyedén kiiktathatta az ellenséget. A gyakorlatilag nulla visszarúgás ellensúlyozására azonban ez volt az egyik leglassabban tüzelő AR a játékban. Ennek ellenére jó ideig uralta a Modern Warfare 2 lobbikat.

Később bekerült a MW3-ba is, ahol hasonló statisztikákkal bírt.

1. Model 1887 Akimbo (Modern Warfare 2)

Végül pedig itt van a Model 1887 Shotgun, természetesen az Akimbo sem maradhat le róla. Ennél a klasszikus shotgunnál egyszerűen nem volt erősebb fegyver.

 

Mielőtt patchelték volna, az 1887-es használata az Akimbo tartozékkal egyenesen tisztességtelen volt. Nevetséges hatótávolsággal rendelkeztek, és a Marathon, a Stopping Power és a Steady Aim mellett gyakorlatilag legyőzhetetlenek voltak.

Viszont itt nincs vége a teljesen OP fegyvereknek, ezért majd várunk vissza egy újabb listával!

Szerinted melyik ellen volt a legrosszabb játszani?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×