Lenyűgöző, hogy mennyi mindent lehet csinálni LEGO-ból, de hogy egy egész számítógépet.

Lassan már mindenki feladja a számítógépek utáni vadászatot, hiszen a chiphiány és az árak mellet szinte lehetetlen egy új gépet építeni mostanában. Erre egy tökéletes megoldást talált ki egy kreatív gamer. Ám sajnos nem úgy sikerült megoldani a problémát, ahogy azt vártuk, de legalább egy lenyűgöző művet láthatunk.

Szerintem mindenki játszott már LEGO-val kiskorában, szóval tudjátok, hogy milyen elképesztő dolgokat lehet alkotni. Épp ezért nem csak gyerekeknek való ez a kreatív „játék” mivel

egy LEGO rajongó és Gamer egy egész számítógépet épített csak LEGO alkatrészekből.

Még a házat is LEGO-ból építette és ez teszi valóban különlegessé. Mellesleg a gép egy igazi erőművet rejtene magában.

A belsejében egy RTX 3080-as kártya csücsül, ami már egy jó kezdés, de még az RGB RAM sem maradhat ki. A processzorról sajnos semmilyen információnk nincs, de egy AIO hűti az egészet, szóval valószínűleg az sem egy gyenge darab. A vizet elvezető csövek viszont hiányoznak, de szerintem ez legyen a legkevesebb.

Visszatérve a házra, meglehetősen jól szellőzik az elöl található szitás anyagnak és a hátul található ventilátornak köszönhetően. Ha megszeretnéd nézni a többi képet, akkor azt u/Stjernele Reddit profilján találod ITT.

Iszonyat menő kis build lett, még akkor is, ha nem működik úgy, mint egy igazi gamer gép.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×