A magyar fejlesztőkből álló Sugarpunch Games a játékosok segítségét kéri az első magyar népmesés játék elkészítéséhez.

A Behind the Beyond szinte minden téren egy népmesei történet, hiszen minden úgy vette kezdetét, hogy egy tehetséges és jóravaló magyar ifjú felkerekedett szerencsét próbálni.

Miután ország s világ hírére járt az első magyar folklórból táplálkozó népmesei ihletésű játéknak, Rábel Katalin ötletgazda díszes kompániájával felkerekedett, hogy a Kickstarter mezején is megpróbálja magát. A kalandnak pedig tétje is van, hiszen minél többen raknak a Behind the Beyond tarisznyájába, annál többet és jobbat kapnak cserébe a játékosok.

Magyar szinkron? Még szerteágazóbb történet? Mellékküldetések? Stresszoldó színező? Magyar kártya? 

Nyilván, de csak akkor, ha végül összejön az éppen csak valamivel több, mint 20.000 dolláros célösszeg. A magyar Sugarpunch Games csapata ehhez kéri a magyar játékosok segítségét, ugyanis már csak 10 nap van a Kickstarter kampány zárultáig. A csapat persze nem panaszkodhat, hiszen eddig már 7400 dollár össze is jött, de a java még hátravan, ez ugyanis a cél 36 százalékát teszi ki. Az viszont, aki egy nagyobbacska összeggel szállna bele a játék készültébe, az a nyilvánvalóan járó digitális kópia mellé még a játékban is feltűnhet.

A csodálatos Behind the Beyond Kickstarter oldalát ide böködve találjátok, ha pedig szeretnétek előtte kipróbálni, akkor már egy játszható demót is találtok Steamen

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×