A Forza Horizon 5 tökéletes tesztalany volt.

A Microsoft november 9-én rajtoltatja el a Forza Horizon ötödik részét. Ám azok, akik hajlandóak voltak egy kis plusz pénzt beáldozni, már november 4-étől kocsikázhatnak Mexikó utcáin. Vasárnap már megnéztük, hogy mennyire sikerült a valódi helyszíneket átültetni a játékba, de ezúttal talán még egy annál is izgalmasabb összehasonlító videóra bukkantunk a világhálón.

Egymásnak esett a három Microsoft platform!

 

Mi adhatna tökéletesebb összehasonlítási alapot, mint ugyanazon játék három verziója. Az Xbox One, Xbox Series S|X és Microsoft Windows 10/11 verziókat eresztették egymásnak a fenti videóban, hogy rávilágítsanak a grafikai és teljesítménybeli különbségekre.

Konzolokon az alábbi felbontásokkal és FPS számokkal kalkulálhatunk:

  • Xbox One: 1080p/30fps
  • Xbox One X: 2160p/30fps
  • Xbox Series S: 1440p/30fps & 1080p/60fps
  • Xbox Series X: 2160p/30fps & 2160p/60fps

A tesztben szereplő PC pedig egy RTX 3080 videókártyával volt felvértezve, így teljesen kimaxolt grafikai beállításokkal futott a felvételek során. Jó hír, hogy az összes platformon tökéletes framerate-et mért a feltöltő, így a felhasználói élménnyel biztosan nem lesz gondunk, a régebbi konzolokon is a „csúnyább” grafikát kell csak elviselnünk. A fenti videóban összehasonlításra kerülnek az árnyékok, a textúrák és a legkisebb részletek is, így mindenképp érdemes vetni egy pillantást rá.

Ti kipróbáltok már a Forza Horizon ötödik részét?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×