Nincs is rosszabb, mint amikor előugrik hibaüzenet a képernyőd közepére baljós hanggal párosítva. Ám van amikor ezek az üzenetek képesek megnevettetni.

A hibaüzenetek bosszantóak és zavaróak. Ha ezek felszólítanak, az azt jelenti, hogy akár egy hatalmas munkád lett oda, vagy egy telepités vagy bármi rossz. Ezek a hibaüzenetek gyakori látogatók, különösen, ha Windows-felhasználók vagyunk. Sőt, néha olyan gyakran jelentek meg, hogy nincs más választásunk, mint együtt élni vele.

Ám van, amikor egy hibaüzenetet sem kapunk, csak szimplán látjuk, hogy valami nem oké a programmal. Ilyenkor nem tudunk mást tenni, csak egy jót nevetni.

Épp ezért elhoztam nektek pár képet, hogy ti is tudjatok egy jót nevetni.

1. Nem sikerült a másolás, mert nem

Egyszerű hibaüzenet, azért nem, mert nem és kész! Elég szerencsétlenek lennénk, ha a Windows egyszer csak úgy gondolna, hogy na most az lesz, amit ő gondol.

2. Most akkor mi legyen?

Amikor a gép nem találja a billentyűzetet, de nyomd meg az F1-et, hogy folytasd a folyamatot. Valóban egy elég érdekes helyzet.

3. Valami történt. Valami történt

Windows 10 telepités közben nincs is jobb, mint egy ilyen üzenetet kapni. Végül is nem hazudik valami biztos, hogy történt.

4. Most akkor van, vagy nincs?

Az ördögi kőr. Azért nem lehet törölni valamit, mert nincs elég hely, de nem lehet törölni mert nincs elég hely? Hát ez egy igazi kör, de akkor most mi lesz?

5. Mindjárt kész!

Már csak 39 év és letölti ez a kis 180 MB-os filet. Emlékszem a régi betárcsázós internetre, de szerintem még az is gyorsabb volt.

6. Végül is a nyomtató kinyomtatta

Ez történik, ha összeomlik a Chrome a rossz pillanatban. Tökéletes a kis logó, hiszen tükrözi, ami a felhasználó érezhetett amikor meglátta a nyomtatványokat.

7. Aquaman megpróbálta feltörni az Instádat

Úgy látszik Aquaman iPhone-t használ, amivel megpróbált belépni valakinek az Instagram felhasználójába. Sajnos az nem derül ki, hogy melyik óceánból próbált ránézni az egyik legnagyobb social media platformra.

8. Ez történik, amikor népszerűtlen vagy

Mínusz két üzenet? Ez azt jelenti, hogy valakiknek tartozol üzenettel, vagy kitörölték az üzenetet?

9. Szerintem késni fog a Pizza

Ti is utáljátok amikor a Pizza megkerülni a fél világot? Addigra tuti, hogy hideg lesz…

10. Megállt az idő

Igazából lehet, hogy egy kicsit bepánikolnék amikor meglátnék egy ilyen hibaüzenetet. Mégis hogyan állt meg az idő, és most mi lesz?

Mint láthattátok, a hibaüzenetek igen is zavaróak tudnak lenni, ám legalább jókat lehet nevetni egy két igazán humoros darabon.

Neked melyik a kedvenced?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×