A vasárnapi tartalom frissítés egy utolsó objective lapot hozott a szezonba. Fellaini egyenesen Kínából érkezik és a Gullit ganghez közelít.

Ennél kiszámíthatatlanabb promóciót még nem láttam, de hát nem véletlenül Rulebreakers az esemény neve. Vasárnap este egy új objective lapot kaptunk, így még egy lapot kiszedhetünk a szezon vége előtt. Lássuk mit tud Fellaini.

A lap megszerzéséhez Break Out! módban kell jeleskednünk. Lássuk a feladatokat:

  • Breaking Out – Rúgj gólt 7 különböző mérkőzésen Live FUT Friendly: Break Out! módban.
  • Forceful Assist – Adj 4 gólpasszt legalább 75 PHY-vel rendelkező játékossal Live FUT Friendly: Break Out! módban.
  • Midfield Finishers – Rúgj 3 gólt középpályással Live FUT Friendly: Break Out! módban.
  • Belgian Blend – Nyerj meg 4 mérkőzést úgy, hogy legalább egy belga játékos van a kezdődben Live FUT Friendly: Break Out! módban.

A lap amúgy elképesztőnek néz ki. Egy nagytestű tank, akinek szinte minden statisztikája 80 fölötti. A medium-medium work rate talán kicsit fájó lehet, hiszen idén is a High – High a legoptimálisabb, de szerintem ezzel is el lehet kocogni. Szögleteknél mindenképp fontos, és ha csak csereként hozzuk fel a hosszabbításra mindenképp vegyük figyelembe a pontrúgásoknál, hiszen a magasság és a Power Header traitnek köszönhetően sokat hozzá fog tudni adni a játékhoz.

Mit ajánlok? Nagyon jó supersub a középpályára így ha jelenleg nincs erős padod mindenképp ajánlom. Azért nem ajánlom a kezdőbe, mert nehéz linkelni, de egyes csapatokba még oda is bőven befér. Legrosszabb esetben fodderként is használható.

Te megcsinálod Fellaini lapját?

×