Októberben kezdődött a Mastercard Local Hero Tour, egy nagyszabású, egyetemek közötti gamer bajnokság, aminek a selejtezői és helyi döntői után decemberben a Comic Con-on küzdenek meg egymással a legjobbak.

A közel 3 hónapon át tartó sorozatban 8 egyetem gamerei versenyeznek, és a végére minden kategóriából csak egy maradhat.

A bajnokságon 3 játékban lehet indulni, ahol az egyetemisták a League of Legends, a FIFA vagy az APEX tudását mutathatják meg. Természetesen a fordulókban értékes nyeremények várják a nyerteseket, például fesztiváljegyek, gamer billentyűzetek, monitorok, a döntőben pedig egy laptop is gazdára talál.

Kik vehetnek részt a Mastercard Local Hero Tour-on?

A szervezők 8 egyetem hallgatóit várják az ország minden részéről. LOL esetében 5 fős csapatok, a FIFA és az APEX esetében pedig egyéni versenyzők nevezhetnek.

Az érdeklődők a Local Hero Tour oldalán tudják ellenőrizni, hogy az egyetemük részt vesz-e a bajnokságban, illetve itt tudják leadni a jelentkezésüket is. A regisztrációs időszak után indulnak az egyetemi online selejtezők, ahol a továbbjutók a helyi bajnokságban küzdhetnek meg a nyereményekért. Innen már tényleg csak a legjobbak – egyetemenként 1-1 fő, illetve csapat – vehetnek részt a budapesti döntőn december 11-12-én, a Budapest Comic Con fesztiválon.

Ha valaki csak szurkolni szeretne a résztvevőknek, a selejtezőket és a helyi döntőket élőben az egyetemeken, online pedig Molnár Gabo (FIFA) és Pierce (LOL) Twitch csatornáján követhetik. A selejtezők más-más egyetemen kerülnek megrendezésre, a részletes program megtalálható a Local Hero oldalán.

Íme egy kis kedvcsinálót a Local Hero Tour debreceni döntőjéről:

Fantasztikus nyeremények a résztvevőknek és a nézőknek is!

Megéri részt venni a bajnokságon, hiszen a helyi döntőkben VOLT fesztivál, Campus fesztivál napijegyek, gamer periféria szett, Lootbox és FIFA pontok találnak gazdára, míg az országos döntőn a legjobbak Sziget heti bérletet, gamer monitort vagy gamer laptopot nyerhetnek.

De nem csak a játékosok kaphatnak értékes ajándékokat: a Twitch csatornákon a nézők között is izgalmas meglepetéseket sorsolnak majd ki. Molnár Gabónál és Pierce-nél minden héten felváltva nyerhetnek uRage gaming szettet, emellett minden csütörtökön Pierce-nél 10 db ingame LOL-os ajándékcsomag kerül kisorsolásra azok között, akik EUNE szerveren játszanak.

A Mastercard Local Hero Tour következő állomásai

Helyszínek: OE, PTE, SZTE, ELTE, BME, BGE, SZIE

  1. kör: online selejtező
  2. kör: helyi döntők
  3. kör: országos döntő a Budapest Comic Con fesztiválon a budapesti Hungexpó

Részletek, pontos időpontok, helyszínek és jelentkezés: localhero.hu

Regisztrálj, nyerd meg a döntőt és vidd el a legértékesebb ajándékokat!

  • A Mastercard Local Hero Tour fő támogatói: Mastercard, MOL, Monster Energy.
  • Szervezők: Universum 8, PlayIT.
  • Szakmai partner a GameIn Systems Kft.
  • Együttműködő partnerek: Leet Gaming Kft., HAMA Kft, és Gamerland.

Te ott leszel?

×