Az Intel elmondása szerint egy biztonsági rés miatt kénytelenek kikapcsolni a DirectX 12-t a régebbi processzorokon.

Rossz híreket hoztunk azoknak az Intel processzor tulajdonosoknak, akik a cég 4. generációs processzoraival tolják még a mai napig.

Persze ez csak azoknak szól, akik az integrált grafikus meghajtót használják.

Mivel a következő driver letiltja a DirectX 12 lehetőséget, ami rengeteg játékhoz szükséges. Miért szükséges ez a letiltás? Elméletileg az Intel egy biztonsági rést fedezett fel ezekben a processzorokban, amit csak úgy tud kiküszöbölni, hogy megszünteti a Dx 12 támogatást ezekben a chipekben.

Ezek a chipek nem mai darabok, de a mai napig elég erős darabnak számítanak. Szóval érdemes lehet egy dedikált grafikus kártyát beszerezni a gépbe, hiszen a frissítést csak manuálisan lehet majd visszarakni, amivel természetesen a biztonsági rés is visszatér.

Nem ez az első, hogy az Intelnek ilyen biztonsági rés miatt meg kellett változtatnia a processzort. Ám az összes ilyen változtatás teljesítmény csökkenéssel járt, nem feltétlen funkciók elvesztésével.

Szóval ez lesz az első alkalom, hogy a játékosok elveszítik a játékok teljes futtatását, ha integrált videókártyával próbálják futtatni a játékot.

Te még nyomod a 4. generáción?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×