A Call of Duty: Vanguard egyik jelentős hibája miatt a Combat Shieldet teljesen értelmetlen használni a többjátékos módban.

Egy Call of Duty: Vanguard méretű játéknak elkerülhetetlen volt, hogy néhány buggal és hibával induljon; némelyik frusztrálóbb és tolakodóbb, mint a többi. Láttunk már néhány elég feltűnő problémát a spawnokkal, teleportáló kutyákkal és egyebekkel kapcsolatban,

de a Combat Shield körüli hiba valószínűleg mindet felülmúlja.

A Call of Duty játékosok többsége valószínűleg Riot Shield néven ismeri. Ha jól tudom az első játék, amiben megjelent az a COD: MW2 volt és azóta is sok játékos rémálma, hiszen iszonyat irritáló tud lenni egy jó játékos kezében.

Ha ez nem lenne elég, másodlagos fegyverként használva a Riot Shield/combat Shield jellemzően a játékos hátán nyújtanak védelmet. Legalábbis elméletben, mivel akik használták a Combat Shieldet a Vanguardban, észrevették, hogy nem nyújt védelmet, amikor háton van.

Ez egy elég komoly hiba, mivel szinte semmi hasznát nem látja a használatának azon kívül, hogy folyamatosan fel van szerelve. Ha kihúzod a másodlagosat, akkor szánalmasan kiszolgáltatottá válsz.

Ezt a Redditor „fpsdredd” vette észre, aki megosztotta egy klipeket, amelyeken látható, hogy nem blokkolja a golyókat, amikor egyértelműen a játékos hátán van.

Combat Shield isn’t blocking bullets
byu/fpsdredd inCODVanguard

Sok játékos pozitívan reagált a hibára, és viccelődtek, hogy a Combat Shieldet használók nem érdemlik meg az extra védelmet. Függetlenül a közvéleménytől, ez egy bug és a Sledgehammer egy gyors javítást szeretne bevetni a problémák rendezésére és a Combat Shield használhatóságának biztosítására.

Te mit gondolsz a Riot Shield/Combat Shieldről?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=productborítókép: TB09 Gaming

×