Egészen hihetetlen, hogy milyen csodálatosan fest a Forza Horizon 5 Mexikója, amit sokszor csak tényleg nagyon nehezen lehet megkülönböztetni a valódi helyszínektől.

Nincs ezen mit szépíteni, ami tény, az bizony cáfolhatatlan tény: jelenleg az egyik leggyönyörűbb játék, de a versenyjátékok között magabiztosan a legszebb alkotás a Forza Horizon 5.

A Microsoft már az első bemutató alkalmával leszögezte, hogy nem csak a legnagyobb, de a valaha látott leglátványosabb versenyjáték lesz az új Horizon, és bizony egyáltalán nem lódított. Noha már az előző etapok is mesterművek, az FH5 tényleg a határokat feszegeti, és sokszor csak onnan tudni, hogy nem egy valós felvételt nézünk, hogy a kezünkben lévő kontrollerrel irányíthatjuk az árkádosan mozgó autót.

Akkor viszont, ha csak egy szimpla képernyőképet mutatnának a játékból egy-egy valóságban is megtalálható helyszínről, a legtöbbször simán bekajálnám, hogy az csak egy szimpla fotó. És nem kellenek hozzá effektek, meg a fotó mód különböző trükkjei, elég csak megállnunk egy templom, egy műemlék, vagy szimplán a sziklás tengerpart mellett, és máris egy természet- vagy dokumentumfilmben találjuk magunkat.

Mivel az előző részekhez hasonlóan a Horizon 5 is félig-meddig valódi helyszíneken játszódik, van lehetőségünk arra, hogy összevessük a kettőt és alaposan eltátsuk a szánkat. Az ElAnalistaDeBits összehasonlító videókkal foglalkozó csatorna jóvoltából mindezt most egy videóban is megcsodálhatjuk, egymás mellett a játékot és a valóságot;

 

A Forza Horizon 5 Xbox One és Series konzolokra és PC-re jelenik meg november 9-én és a Game Pass kínálatából azonnal elérhető lesz – ami most mindössze csak 300 forintba kerül.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×