A Call of Duty: Vanguard friss szivárgása arra utal, hogy készül egy izgalmas crossover a rendkívül népszerű Attack on Titan animével.

Az Attack on Titan, avagy a Shingeki no Kyojin talán napjaink egyik legnépszerűbb japán animéje, aminek befejező évadának utolsó szakasza hamarosan megjelenik. A videojátékokban is egyre gyakoribbak az animés crossoverek, így nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan a CoD-ba is jön egy ilyen. Korábban az Activision a Scream’s Ghostface-t és a „Drágán add az életed” John McClane-jét hozta el skinként.

Friss szivárgások most Attack on Titan crossoverre utalnak.

Az ismert szivárogtató „Nanikos” nemrég a Twitteren tette közzé, hogy a fájlok közt talált egy „swordtitan,” illetve egy “aot_titan” elnevezésű fájlt, ami mind egy-egy operátorra utal. Az elmélet szerint a Vanguardban kapunk egy Attack on Titan crossovert, aminek hála ismert animekarakterek skinjeit kapjuk meg. Az esemény elvileg decemberben jöhet. Tippünk szerint inkább januárban, amikor az anime utolsó részei megjelennek.

 

Egy másik szivárogtató, Zesty is megerősítette, sőt ő valamilyen, az animéből ismert melee fegyverről is beszélt. Valószínűleg a titánölő pengét kapjuk meg, meg egy óriás-skint.

 

Persze ez csak szivárgás, egyáltalán nem tuti a dolog. Ugyanakkor szerintem minden anime-rajongó örülne neki. Ha valaki nem ismerné, bár az Attack on Titan egy külön világban játszódik, fejlettségi szintje és fegyverei hasonlóak a második világháborúéhoz, mely a Vanguard témája.

Személy szerint nagyon örülnék egy ilyen crossovernek, hát még ha titánná lehetne változni. Te mit gondolsz?

https://leet.hu/?orderby=price&paged=1&s=exlzv&post_type=product

×