A rajongóknak nagyon tetszettek a Vanguard első napjai, ám persze egy játék sem maradhat bugok nélkül.

A Call of Duty: Vanguard már megjelent, és a rajongók pedig fejest ugrottak a Sledgehammer Games legújabb címébe. A nemrégiben megrendezett béta tesztelés alatt a játékosok rengeteg buggal találkoztak, ami érthető
egy szinten, hiszen ezért tartják ezeket a bétákat, hogy megismerjék és javítsák azokat.

Ám a teljes játékból sem maradhatnak ki a bugok. Egyetlen játék sem lehet tökéletes…

Igen a Vanguard iszonyatosan jól indult a többi Call of Duty címhez képest, de a bugok itt is felütötték a fejüket. Ezt a CDL egyik legendája tapasztalta meg, amikor a kutyák mondhatni megtanultak teleportálni és lebegni.

Miközben Scump a Vanguardot közvetítette egy Attack Dog buggal találkozott, ami teljesen kiakasztotta. Miközben egy toronyból lövöldözött az ellenségre, hirtelen nem más, mint egy falka Attack Dog jelent meg a háta mögött, akik pikk pakk végeztek a campelő profival.

„Hogy kerültek ezek a kutyák ide fel?” – üvöltötte a profi a mikrofonjába, és a Twitch-chaten osztotta meg zavarát a rajongókkal. „Honnan jöttek?” Scump szinte felrobbant, miután a killcamje megmutatta, hogy a kutyák mögé teleportáltak, a padlódeszkákon keresztül, csak azért, hogy megrágják.

„Elnézést?!” – kiabálta, miközben az egész chat végignézhette a bugot.

A klip azonban csak még jobb lett, amikor a CDL-legenda leszedése után az egyik kutya gravitációt meghazudtoló módon átrepült a térképen. Itt a profi már csak annyit tudott mondani: „Már mindent láttam”

Mint láthatjátok a játék nem hibák nélküli, de néha jót lehet nevetni ezeken a bugokon.

Veletek történt már hasonló?

https://leet.hu/?orderby=price&paged=1&s=exlzv&post_type=product

×