A tavalyi évben láthattunk először a Ligue objective lapokat, amelyeket egy egyedi játékmódban válthattunk ki. Reece Oxford lapja már megszerezhető.

A FIFA 21 alatt ismerhettük meg a FIFA egyik új Live FUT Friendly módját, a Managerial Masterpiecet. Ezen a játékmódon keresztül különböző ligue objective lapokat farmolhattunk ki, mely a későbbi Icon Swaps, SBC vagy akár a kezdőnkön is segíthettek. Az idei első lap már megérkezett és Oxford kegyeiért már mi is küzdhetünk.

Oxford jelenleg az Augsburgban futballozik, szóval az angol védőhöz ezúttal egy Bundesliga csapatra lesz szükségünk. A Managerial Masterpiece küldetések kicsit tovább tartanak, mint az átlagos kártyák kifarmolása, de szerintem még bőven kényelmesen teljesíthetők. Lássuk a feladatokat.

 

Reece Oxford League Objective

  • Bundesliga Wins – Nyerj meg 6 mérkőzést, 2 góllal és tizenegy Bundesliga játékossal a kezdődben Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.
  • Scoring Prowess – Rúgj 30 gólt Bundesliga játékossal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.
  • Assist Kings – Adj 20 gólpasszt Bundesliga játékossal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.
  • Bundesliga Basics – Adj gólt beadásból, 4 különböző mérkőzésen Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.
  • Feeling Finesse – Rúgj Finesse gólt 15 különböző mérkőzésen Bundesliga játékossal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.

A tavalyi évhez képest kicsit módosítottak a követelményeken, és szerencsére már nem 15 győzelem kell, hanem elég csak gólt rúgni a meccseken. A lap kifarmolására 60 napunk van, szóval nem kell félni, hogy lemaradunk.

 

Ti kiszeditek Oxford lapját?

×