Az EA elképesztő adatokat mutatott fel idei bevételeikkel kapcsolatban.

Az EA óriási számokat közölt a legutóbbi bevételi lapján, amit olyan címek vezettek, mint az Apex Legends és a FIFA. A vállalat 2022-es pénzügyi évének második negyedévében elért teljesítménye az EA egész történetének legerősebb második negyedéve volt.

Különösen az Apex bevételei voltak kiemelkedőek, elképesztő 150 százalékkal magasabbak, mint a tavalyi második negyedévben.

Ez a legtöbb pénz, amit a játékosok valaha is elköltöttek a játékban, részben azért, mert a negyedév során két esemény is volt, ami szép bónuszt eredményezett az EA számára.

Ez a játék gyakorlatilag „pénzt nyomtat”: Az Apex összesen már több mint 1,6 milliárd dollárt hozott, és közelít az évi 1 milliárd dolláros bevételhez is. Az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson az eredménybeszámolóban megerősítette, hogy a kilencedik és a tizedik szezon is rekordot döntött a legtöbb aktív játékos számát tekintve az első szezon óta.

Wilson kitért az Apex Twitch-en való nézettségének közelmúltbeli növekedésére is.

A nézők több mint 130 millió órát néztek a 10. szezonból, ami az EA szerint közel 40 százalékos növekedést jelent a kilencedikhez képest.

Az EA 225 millió dollárral, összesen 7,65 milliárd dollárra emelte idei bevételi céljait, bízva az olyan zászlóshajó címek további sikerében, mint az Apex. Előrejelzése nem tartalmazza az olyan játékokban rejlő hatalmas potenciált, mint az Apex Mobile, amely jelenleg a világ kiválasztott tesztpiacain érhető el. Az Apex Mobile valószínűleg 2022-ben fog széles körben megjelenni.

Tekintettel a játék rózsás kilátásaira, a befektetők felvetették az új Apex-tartalmak ütemének növelését, esetleg több ember felvételével. „Tudnánk-e több tartalmat szállítani?” – kérdezte Wilson. „Lehetséges. Van ennek értelme? Talán.”

Mit gondoltok az Apex Legends, illetve a FIFA jövőjéről?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×