A legújabb Player Pick SBC a Serie A-ba érkezett. Robin Gosens két verziója közül választhatunk, ahol a védekezés és támadás módosul.

Tegnap este megérkezett a Rulebreakers Team 2, amivel együtt egy új Player Pick SBC is érkezett. Ezúttal a Serie A játékosai választhatnak, méghozzá Robin Gosens lapja kiszedhető.

Az SBC ára egyáltalán nem drága. Összesen egy 83-as csapat IF játékossal és egy 84-es keret kell hozzá, ami így nagyjából 45 ezer zseton környékére tehető. Rulebreakers lap nem követelmény, de Verratti már kért ilyen kártyát, szóval várhatóan még érkezik hasonló SBC. A két lap felépítésileg a lövésben és a védekezésben különbözik. Az egyiknél a védekezési statokat növeljük, míg a másikban a támadó képességeit. Én személy szerint a védekező típust választottam és ingame CM pozícióban próbálom majd ki. 5 védős felállásban emellett tökéletesen eljátssza az LWB szerepet is, hiszen minden képessége megvan hozzá. Ha mindenképp LM lapot szeretnél, akkor inkább a támadó verziót ajánlom, mert hasznosabb arra a posztra.

Mit ajánlok? Ez a játékos CM pozira egy Beast, Egy jó box to box játékossal kiegészülve felszántják a pályát. Én mindenképp megcsinálom, mert ez az árcédula nagyon csábító.

 

Várhatóan újabb SBC érkezik ma, de múlt héten előbb kaptunk új lapokat, mint játékos kirakóst. Ha pedig nincs mit csinálni ott van Oxford.

Te kiszeded Gosens lapját?

×