A nyolcszoros LCS-bajnok Yiliang ‘Doublelift’ Peng a 2020-as szezon végén történő visszavonulása után a visszatérést fontolgatja.

A 2021-es offseason eddigi legnagyobb sokkoló lépéseként Doublelift állítólag fontolgatja a LoL profi játékba való visszatérését, közel egy évvel azután, hogy „letette a billentyűzetet”. Közeli barátja, – aki az LCS bennfentes Travis Gafford – szerint, a bajnok csendben vizsgálja az LCS lehetőségeit 2022-re, és tényleg szeretne visszatérni.

 

Van azonban egy kis bökkenő: Doublelift kizárólag élvonalbeli supporttal az oldalán szeretne játszani.

A színfalak mögött már több LCS játékoskeret is összeállt, köztük a Team Liquid, akiknek sikerült egy másik visszatérő legendát is megszerezniük Bjergsen személyében, és a TSM, akik idén egy fiatalabb játékoskerettel készülnek.

Doubleliftet esetleges visszatérésének híre miatt azonban sok csapat megpróbálja megkaparintani magának, hiszen már bőven bebizonyította a tehetségét.

Ám, hol foglalhat helyet a profi ADC játékos?

A 100 Thieves valószínűleg marad a 2022-es játékoskereténél, amelyben az ausztrál bot laner, Victor ‘FBI’ Huang is szerepel, ami bezárja az ajtót Peng előtt.

Szóval Doublelift ezen csapatok között „válogathat”: Cloud9, akik fontolgatják a botduójuk elküldését, és az Evil Geniuses, bár ők valószínűleg megtartják Kyle ‘Danny’ Sakamakit.

Az, hogy a TSM jövőre „fiatalodik”, azt is jelenti, hogy Doublelift kérése – egy felső kategóriás support – nem biztos, hogy teljesül. Ezek a tervek azonban változhatnak az NA titánoknál, mivel Peng most már elérhető.

Gafford azt is felvetette, hogy „lehetnek külföldi lehetőségek” Doublelift számára, aki Észak-Amerikán kívül még soha nem versenyzett LoL ligákban.

Mit gondoltok, melyik csapatot tudná a legjobban erősíteni Doublelift? Illetve ki lehet az a support akiről beszél DL?

https://leet.hu/?orderby=price&paged=1&s=exlzv&post_type=product

×