Aydan megmutatta az aktuális loadoutját.

A fejlesztők már egy ideje nem nyúltak hozzá a Warzone fegyvereihez. Ennek köszönhetően még mindig az AK-47 (CW) vezeti a WZRanked toplistáját az AR-ek kategóriájában, úgy tűnik egy ideig nem is lesz kihívója. A két mesterlövészpuska (Swiss K31 és Kar98k) mellett egyértelműen az AK-47 dominálja jelenleg Verdansk utolsó hónapját, talán már nem is fog ez megváltozni.

Aydan ismét egy új loadouttal jelentkezett, hogy újabb előnyeit emelje ki a fegyvernek!

 

A tartalomgyártó ezúttal az AR mobilitásának és kezelhetőségének javítására ment rá, ezek alapján lettek összeválogatva az egyes kiegészítők. Ezeknek hála az agresszívebb játékosok járhatnak jól, főleg közelharcok esetében. A suppressornak hála kapunk némi ADS speed és bullet velocity boostot, míg a Serpent Wrap és KGB Skeletal Stock további előnyökkel ruházza fel a népszerű szovjet gépkarabélyt. A pontos loadout a következő:

  • Muzzle: Suppressor
  • Optic: Microflex LED
  • Stock: KGB Skeletal Stock
  • Magazine: 45 Rnds
  • Rear Grip: Serpent Wrap

A Vanguard fegyverek megérkezéséig nem számíthatunk már nagy változásokra, így az eddig használt loadoutok és fegyverek átalakítással próbálhatunk csiholni egy kis előnyt magunknak. A fentinek is érdemes adni egy esélyt, nem tart semeddig a kipróbálása.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×