Egy leaker azt állítja, hogy a CoD lobbik a jövőben még zavarosabbá válhatnak, mivel a kezdő játékosok Botok ellen játszanak majd.

Hallottunk már a PvP-ről és a PvE-ről is, de ha hinni lehet az új pletykáknak, akkor a két rendszer „gyermeke”, a PvPvE is hamarosan bekerülhet a Call of Duty-ba.

A múltban a Warzone SBMM (képesség alapú meccskeresés) rendszerét a pay-to-win matchmaking és a streamer whitelistával kapcsolatos aggályok miatt vitatták. Az embereket folyamatosan foglalkoztatja, hogy a játék hogyan dönti el a lobbid ügyességét, és az új kiszivárgások csak tovább növelik ezt a rejtélyt.

A Modern Warfare 2 és Warzone bennfentes „RalphsValve” egy hosszú, a jövőbeli CoD tervekről szóló szálban elárulta, hogy az AI is szerepet kaphat az SBMM-ben.

Leírták, hogy ezek a „Bot Poolok” csak bizonyos játékosok számára lesznek elérhetőek, és segíthetnek a smurfölés elleni küzdelemben.

Ahogy Ralph kifejti, „úgy tűnik, hogy tervben van a Bot Poolok (PvPvE) bevezetése” a Call of Duty-ba a jövőben. Nem világos, hogy ez csak a Warzone-ra, csak az MW2 2022-re, vagy valamilyen kombinációra vonatkozik-e – de érdekes lenne az első alkalom a játékban.

Kifejtve, a Bot Poolok csak bizonyos játékosokat (a „megfelelő statisztikákkal”) engednének be. Elgondolkodtató, hogy vajon csak a nagyon alacsony K/D-vel rendelkezőket? Ha igen, akkor ez megóvná az alacsonyabb szintű játékosokat attól, hogy elpofozzák őket, és ezáltal kényelmesebb környezetet teremtenének a gyakorláshoz.

A botok segítségével az Activision elméletileg ki tudná deríteni az emberi játékosok valódi képzettségi szintjét.

Természetesen ezek a szivárgások teljesen spekulatívak, és nem erősíthetők meg, ám Ralph néhány más szivárgása bejött, ami jó jel, – de inkább maradjunk szkeptikusak.

Mit gondoltok, ez jót tenne a SBMM-nek?

https://leet.hu/?orderby=price&paged=1&s=exlzv&post_type=product

×