Hamarosan befut a League of Legends világában játszódó animációs sorozat, az Arcane, aminek az előzetesét a világ legmagasabb épületének a falára vetítették.

Bármennyien és bárhogyan is temetik már évek óta a League of Legends-et, az köszöni szépen, de sohasem volt még ennél jobban.

A Twitch legnézettebb streamjei között a LoL-os adások a legkiemelkedőbbek, ahogyan a legtöbbet streamelt játékok sorát is a Riot MOBA-ja vezeti. Mondjuk ebbe beletartozik a jelenleg is zajló LoL világbajnokság közvetítései is, ami ugyancsak azt bizonyítja, hogy óriási az érdeklődés a 160 milliónál is több játékost számláló stratégia iránt.

A Riot azonban itt nem állna meg, és a DOTA mintájára saját animációs filmmel rukkolnak elő, ami napokon belül Arcane címen megérkezik a Netflix kínálatába.

A stúdió azonban egészen rendhagyó – és minden bizonnyal egy kicsit sem olcsó – módját választotta az Arcane marketingjének, úgy döntöttek ugyanis, hogy a sorozat egy speciális előzetesét a világ legmagasabb épületére, a 828 méter magas Burj Khalifa falaira vetítve mutatják meg. Az eseményről természetesen egy hangulatos videó is készült, így ha épp nem Dubaj utcáin jártunk-keltünk sem maradunk le róla.

Az Arcane november 7-én lesz nézhető a Netflix felületein, az azt megelőző napon pedig a LoL VB döntőjét izgulhatjuk végig.

 

×