A Twitch az Állatok Hetén úgy döntött, hogy egy külön kategóriát csinál az állatokat középpontba helyező streameknek.

… főleg úgy, hogy ha valaki nem is streamel – folytatva a címben megkezdett gondolatot. Az állatos streameknek mindig volt egy bája, hogy valaki azt élőzi, ahogyan a házikedvence csak úgy csinálja a dolgát anélkül, hogy bármi fogalma is lenne arról, hogy éppen élő adásban van Twitchen.

Magyarországon is akad ilyen egy-kettő, de alapvetően nem jellemző a magyarokra ez a fajta tartalom szoláltatás, meg hát nehéz is volna megtalálni őket. Mindenesetre mostantól mindenki teknőse, papagája, nyuszija, gyíkja, cicája, kutyája, hörcsöge, patkánya, kígyója, cápája és pingvinje előtt megnyílik a világhírnév felé vezető út kapuja,

a Twitch ugyanis a napokban egy külön kategóriát hozott létre az állatos reality-knek.

Az új kategória az ‘Állatok, akváriumok és állatkertek‘ megnevezést kapta, ahol tulajdonképpen minden egyes állatokat központba helyező streamet megtalálhatunk végre. A névből hamar kitalálható, hogy itt bizony nem csak a hírnévre „vágyó” kiskedvencekről van szó, hanem állatkertekről, állatvédőkről, akár menhelyekről is, vagyis olyan szervezetek adásairól, melyek állatokkal foglalkoznak.

A Twitch szerint ezt a kategóriát kifejezetten azért hozták létre, hogy felhívják a figyelmet a környezeti és természetvédelmi problémákra, amelyekkel ezek az állatok és a világunk a klímaválság közepette szembesül. A dolog pedig nagyon úgy tűnik, hogy működik, de legalábbis több ezer embert megmozgatnak az ilyen műsorok.



Borítókép: Esports Talk

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×