Ha igazak a hírek ismét már előre megkaptuk az esti Rulebreakers promóció névsorát. Ezúttal egy kapus is látható lesz a lapok között.

 

Ma este érkezik a Rulebreakers Team 2, ahol ismét megváltoznak a szabályok. Néhány lapról már beszámoltunk az elmúlt héten most úgy tűnik a teljes csapatról információt szereztünk.

A héten már találkozhattunk, Kessié Davies és Foden nevével. Az említett listába most frissen csatlakozott Kulusevski, Machis és Corona is. Nagyon sok múlik azon, hogy a játékosok melyik mutatói változnak, így például a dupla 5 csillagos Corona lap is egy izgalmas kártya lehet. Akire még érdemes lesz odafigyelni az Klostermann. A német a Bundesliga egyik legjobb kezdő védője, és most van bőven jó párosítás mellé. Akár egy olcsóbb Gvardiol, vagy Upamecano is szóba jöhet, de még Rüdigerrel is összerakható. A játékosok este 7 órától lesznek elérhetőek, akkor kapjuk meg a hivatalos keretet. Várhatóan Lopes objective lapot kap, mert SBC lapként nem hiszem, hogy sokan kiszednék.

A játékosok este 7 órától lesznek elérhetőek, és egészen szerdáig lesznek a csomagokban. Ti melyik lapokra neveznétek be? Reméljük mindenkinek sikerül jót nyitnia, és jól sikerül a hétvége.

×