Nem ismernek határokat a bűnözők.

Az elmúlt bő egy évben sajnos a videókártya piac még mindig nem talált magára és úgy néz ki, hogy egy ideig nem is számíthatunk erre. Chiphiány, alapanyag hiány, bányászok…a hétköznapi felhasználóknak esélye sincs megfelelő áron hozzájutnia a drága komponensekhez. Természetesen a feketepiacon is meglehetősen jól eladható hardverekről beszélünk, így videókártyákkal kapcsolatos bűntényekbe is beleszaladhattunk az elmúlt hónapokban.

Ezúttal egy kamionnyi EVGA videókártyát loptak el!

A fórumbejegyzés

Az EVGA munkatársa, Jacob Freeman a cég fórumán erősítette meg a felhasználóknak, hogy az értesülések igazak, valóban eltűnt egy San Franciscoból indult szállítmány. A kamionban szinte a teljes EVGA repertoár megtalálható volt, a belépőszintű 3060 kártyáktól kezdve egészen az RTX 3090 kártyákig.

Az EVGA a bűnözők nagy bánatára nyilvántartotta az összes kártya serial számát, így ha valamilyen úton-módon ebből a szállítmányból a felhasználókhoz kerülne néhány, akkor a cég elutasítja az ezekkel kapcsolatos garancia/RMA igényeket. Kötve hinnénk, hogy néhány darabon kívül „utcára” kikerülnének ezek a kártyák, minden bizonnyal már megvan a megfelelő helyük az igazi nagykutyák rig gépeiben. A legrosszabbul azok a vásárlók jártak, akik hosszú hónapok után azt hitték, hogy végre kártyákhoz jutnak, reméljük az EVGA kárpótolja őket valamilyen szinten.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×