Ma startol el az átállás első fázisa.

Péntek hajnaltól játszható az új Call of Duty cím, a Vanguard. A megjelenésével elkezdődött a több hetes Anti-cheat átállási periódus első szakasza. A mai naptól élesedik a RICOCHET védelem egyik része, ezek szerver oldali megoldások lesznek, így a játékosok gépére még nem települ semmi. Jó kérdés, hogy Warzone-ban is futni fog-e a holnaptól (-fejlesztői bejegyzés alapján nem, de a leakerek máshogy vélekednek-), ám ezt igazából nem is kell felfedniük, így nagyobb lehet a meglepetés ereje. Vanguardnál szerencsére ez nem kérdés, érdemes lesz figyelgetni az első nap tapasztalatait.

A csalók igyekeznek kihasználni az utolsó szabad napokat, heteket?

Are the cheaters trying to ‘fill their boots’ before the new anti-cheat?
by inCODWarzone

Az elmúlt napokban rengeteg bejegyzés érkezett a közösségi oldalakra, hogy elképesztő mértékben megnőtt a csalók száma a szervereken. Ráadásul nem csak a kicsit gyanús esetek kerülnek terítékre, hanem bizony a szerver közepén pörgő csalók sem fogják vissza magukat.

A legjobb magyarázat tényleg az lehet a jelenségre, hogy igyekeznek az utolsó óráikat, napjaikat kihasználni ezek a „játékosok” RICOCHET teljes implementációja előtt. A kliens oldali megoldás a Warzone Pacific megjelenésével startol majd el, az ingyenes battle royale módban kerül majd először tesztelésre december második napjától, de remélhetőleg azért a Vanguard játékosok is megkapják még karácsony előtt.

Szerinted is több csaló lett az elmúlt napokban?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×