Az Epic most kivételesen nem egy játékot ad majd ajándékba, hanem egy elég vagány csomagot az egyik népszerű multiplayer lövöldéhez.

Amióta az Epic Games PC-n is meghonosította az ingyen, ajándékba adott játékok fogalmát nem igazán volt olyan alkalom, amikor ne leptek volna meg bennünket valamivel. Nekem legalábbis nem igazán vannak ilyenről emlékeim, így ha volt is ilyen, olyan ritka, mint a fehér holló.

Nem mintha panaszkodhatnánk, hiszen az elmúlt hetekben kifejezetten remek játékokra csaphattunk le az Epicen, sőt, több olyan volt közöttük, melyek játékidejét lehetetlen néhány órácskában meghatározni. Tegnaptól például a kifejezetten szórakoztató űr-Sim City rántható be, melyben tényleg végtelen órán keresztül próbálhatjuk kolonizálni az idegen bolygókat.

Most, hogy túl vagyunk ezen a drámai felvezetőn elárulhatom, hogy az Epic a következő héten kivételesen nem ad ingyen játékot. 

Ez persze közel sem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes megnyitni a launchert majd november 11-én, hiszen egy elég menő megapakkra csaphatunk le, amit a Rogue Company-ben használhatunk fel. Az ingyenesen játszható 4v4 csapat-alapú lövölde ugyanis a negyedik szezonjával készül, ennek örömére pedig egy ajándék csomaggal készülnek az epices játékosoknak.

Az Epic Pack-ra keresztelt csomagban két karaktert, Switchblade-et és Scorchot kapjuk meg, előbbihez jár még az Inferno Imp skin is, illetve 20K XP-t is beszámolnak nekünk a Battle Pass fejlődésünkbe. Maga a Rogue Company teljesen ingyenesen játszható és érdemes is kipróbálni, főleg ha egy kis újdonságra vágysz így a Battle Royale-ok tengerében.

A Rogue Company Epic Pack november 11-től lesz ingyenesen elérhető az Epic Games Store-ban, és egy teljes hétig lesz lehetőségünk lecsapni rá.

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×