Pedig a rendezvény csak védettségi kártyával látogatható.

Így szól a közleményük:

Két év után izgatottan vártuk az idei Társasjátékok Ünnepét, amire minden eddiginél nagyobb hepajjal készültünk – rengeteg új társasjátékkal, limitált promókkal és izgalmas ajánlatokkal. Azonban már a tervezés hajnalán benne volt a levegőben, hogy a járvány mennyire fogja lehetővé tenni az esemény megrendezését. Bár jelenleg nincs hatályban korlátozás, hazánkban a járvány rohamosan terjed, itt a legmagasabb a koronavírus reprodukciós rátája. Ezért úgy láttuk, hogy az a felelős döntés, ha idén nem veszünk részt a Társasjátékok Ünnepén. Köszönjük a megértéseteket, vigyázzatok magatokra!

Az egyik legnagyobb, legfontosabb címeket kiadó hazai társasjáték-kiadó döntése azért is érthetetlen kissé, mert a Lurdy-házban tartandó Társasjátékok Ünnepe (TÜ) természetesen csakis védettségi kártyával látogatható. Vagyis akit oda beengednek, egyrészt kevésbé terjeszti Covidot, másrészt ha át is adja valakinek az eseményen, az szinte biztosan vagy tünetmentesen, vagy gyönge tünetekkel kapja meg a fertőzést.

Ráadásul azt pletykálják, hogy az A-games kiadó is arra készül, hogy bedobják a törölközőt, ami simán további lavinát indíthat el. Mindenesetre megkérdeztük a Reflexshopot, hogy a TÜ-n érvényes járványvédelmi szabályok és intézkedések ellenére miért döntöttek úgy, hogy nem vesznek részt a legnagyobb hazai társasos rendezvényen, amit ráadásul tavaly meg sem rendeztek. Amint válaszolnak, közöljük.

Korábban itt írtunk előzetes beharangozót az eseményről; akkor még sokkal jobb volt a járványhelyzet itthon…

Idén már megtartják a Társasjátékok Ünnepét

×