A negyeddöntők megtippelésénél eddig bejött a papírforma, ezáltal a CS:GO közösség tippjei is. Méghozzá meggyőző százalékokkal.

A jelenleg is zajló CS:GO Major (magyar nyelvű közvetítés kizárólag a Leet Twitch csatornáján!) küzdelmei a végükhöz közelednek, már a negyeddöntőknél tart a stockholmi őrület. Az ilyenkor szokásos közösségi szavazáson, a Pick Em tippeken belül a játékosok is véleményt formálhatnak róla, szerintük ki jut majd tovább az adott párharcból.

A csoportkör során nem remekeltek annyira a CS:GO közösség tagjai, a Top8-at pocsékul lőtték be.

  • 89.1% továbbjutónak gondolta a FaZe-t, 72.8% várta ide a Liquidet és 64.3% tippelte Top8-ba az Astralis-t. Végül egyikük sem jutott be a negyeddöntők egyikébe.
  • Ezzel szemben a HEROIC továbbjutására csak 31.2%, a Virtus.pro-éra 22.7%, míg a FURIA Top8-as szereplésére csak 15.9% voksolt.

Viszont most úgy tűnik, hogy a közösség a negyeddöntőknél elkezdte látni a jövőt. Az itteni tippek ugyanis egyelőre meggyőző fölényt és két telitalálatot hoztak.

A Pick Em játékosok szerint a G2 és a HEROIC továbbjutása is egyértelmű volt, mind a kettő tényleg be is következett. A másik két meccsre Na’Vi illetve Gambit sikert jósolnak a látnoki nézők, ráadásul még durvább százalékokkal. 98% és 91%, a korábbi 80% és 71% helyett.

Lássuk bejönnek-e a közösség tippjei a mai meccseken, kövesd élőben a meccseket a Leet Twitch csatornáján.

https://leet.hu/?orderby=price&paged=1&s=exlzv&post_type=product

×