Több változtatás aktuális lenne már a fő játékelemekkel kapcsolatban is.

December elején érkezik a Warzone eddigi legnagyobb frissítése. A fejlesztők teljesen új pályával örvendeztetik meg a felhasználókat és ekkor debütál majd a játék kliens oldali, kernel szintű védelme is. Nagy eséllyel játékmotor szinten is lesznek majd változások, így a játékosok jelentős része már tűkön ül és számolja vissza a napokat.

Ilyen volumenű update tökéletes lenne arra is, hogy néhány hibát kijavíthassanak a fejlesztők vagy épp új funkciókkal bővítsék a Warzone Pacific-et. A Dexerto segítségével össze is gyűjtöttünk hat olyan elemet melyeket implementálva elégedetten csettinthetne a közösség a frissítés megérkezése után.

Nézzük is, hogy mivel lehetne feldobni a Warzone x Vanguard első közös szezonját!

Ranked mód

A felhasználók már a játék megjelenése óta kérik a fejlesztőket, hogy valamilyen szintű ranked mód legyen a játékban. Az Iron Trials ’84 megjelenése után rengeteg játékos és tartalomgyártó azt javasolta, hogy az ott használatos szabályokkal és játékelemekkel startoljon majd el a rangsorolt mérkőzések kora. Néhány hete pletykaszinten felmerült Twitteren, hogy érkezik is a mód, ám egyelőre a fejlesztők hallgatnak ezzel kapcsolatban.

Audio átdolgozás

A Warzone a megjelenése óta komoly hangproblémáktól szenved. Néha a mérföldekkel odébb elsütött fegyverek hangját úgy érzékeljük, mintha mellettünk lennének, máskor pedig a Dead Silence-et NEM használó játékosok lépteit is alig halljuk. A felhasználók nagy része több beállítási lehetőséget is szeretne a játékba, hogy teljesen a saját ízlésére tudja formálni a Warzone-t

Gyakorló lőtér

Még a sokszor lesajnált PUBG-ben is létrehoztak a fejlesztők egy külön kis játékmódot, ahol a játékosok szabadon gyakorolhatnak a fegyverekkel. Frissítések után roppant hasznos lenne letesztelni a fegyvereket és különböző kiegészítőket, hogy igazán ütős loadoutot rakhassunk össze magunknak.

Pontosabb fegyverstatisztikák

A felhasználók többnyire képben vannak az egyes fegyverek és kiegészítők tulajdonságaival, ám amikor pontos adatokkal kellene kalkulálni, akkor külsős táblázatokhoz és videókhoz kell fordulnunk. Szerencsére JGOD és TrueGameData folyamatosan frissülő és alapos tartalmakkal látja el a közösséget, ám a játék is szolgálhatna pontos(abb) értékekkel.

Ideje a konzolosokra is gondolni

A fejlesztőket már szezonok óta kérleli a közösség, hogy helyezzenek el FOV slidert a játékba. Ha más nem, akkor legalább az újgenerációs Xbox Series X|S és PlayStation 5 gépeken, hiszen ott már hardveres akadálya sincsen a dolognak. A konzolos játékosoknak 80-as FOV-val kell beérniük, míg a PC-s társaik akár 120-ig is növelhetik az értéket.

Field Upgrade változások

A Field Upgrade-ek meglehetősen érdekes helyet foglaltak el a Warzone életében. A Dead Silence és Stopping Power „képességek” meglehetősen megosztóak, rengeteg játékos megszabadulna tőlük legszívesebben, annyira erősek lehetnek egy-egy helyzetben. Ellenben többi Field Upgrade pedig elhanyagolható jelentőséggel bír a meccsek során. Ezt kellene valahogyan balanszba hoznia a fejlesztőgárdának, hogy ne legyenek sem túl erős, sem túl gyenge Field Upgrade lehetőségek.

Te mivel bővítenéd még ki ezt a listát?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×