Újabb korszak zárult le a profi CS:GO-ban. Három év után végleg megborult az Astralis világverő keménymagja, három főszereplőt is elküldtek a csapattól.

Aki évek óta követi a profi CS:GO mezőnyét, pontosan tudja, mekkora legendás csapatot hozott össze az Astralis. 2016-ban összeállt a Xyp9x, gla1ve, dupreeh, dev1ce négyes, edzőnek pedig felkérték a korábbi legendás mTw játékost, zonic-ot. Aztán 2018-ban csatlakozott a hiányzó láncszem, és Magisk érkezése után zsinórban 3 Majort nyert a csapat. Dev1ce azóta már a NiP-ben aprítja az ellenfeleket, de a csapat magja változatlan maradt.

Ennek azonban vége, ugyanis 3 főszereplőt is kitettek a csapatból a csúfos Major szereplés után. A dán sikercsapat ugyanis nem jutott be a Top8 közé, egyetlen győzelemmel hamar kiestek a Major mezőnyéből. A vezetőség ezután úgy döntött,

dupreeh, Magisk és zonic munkáját is megköszönik.

 

Helyükre blameF és k0nfig érkezik a játékosok közé, edzőként pedig ave lesz a csapat mögött. A csapat közleménye szerint dupreeh, Magisk és zonic maximum januárig tartanak a csapattal, amikor is lejár szerződésük az Astralis-nál.

A közelgő BLAST Premier Fall Final során már az új lineup ül le a gépekhez.

https://leet.hu/shop/halloween/

×