A PlayStation új „Remasters és Retro” akciója hatalmas kedvezményeket biztosít számos klasszikus játékhoz, illetve remasterhez PS4-re és PS5-re.

A PlayStation meglehetősen gyakran indít kiváló akciókat a saját online áruházában, így néha tényleg érdemes felnézni a PlayStation Store-ba. A legújabb akcióban ráadásul a régi játékok kedvelőinek kedveznek, retro és remaster játékvásár van,

kiváló ajánlatokkal.

A „Remasters és Retro!”akcióban összesen 134 játékot találunk, néhány játék esetében akár 85%-os kedvezménnyel, egészen november 17-ig. A Shin Megami Tensei 3 Nocturne HD Remaster Digital Deluxe Edition például 40%-os kedvezménnyel kapható. De van itt NEO: The World Ends with You 30% kedvezménnyel. Ezúttal viszont csak egy PS5-ös játék került terítékre, a Saints Row: The Third Remastered, amely 65%-os kedvezménnyel kapható, és a PS4-es és a PS5-ös példányt is tartalmazza.

A PlayStation rajongóknak érdemes megnézniük az akciót, hátha valami még nincs meg a könyvtárban. Sok újdonság nem lesz, de egy-egy jó árat ki lehet fogni.

Az ajánlatokat erre találjátok.

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×