Az Activision Blizzardon belüli és körüli állapotokat tekintve várható volt sajnos, hogy még tovább halasszák a két legnagyobb címüket.

Sajnos sejthető volt, hogy a 2022-es BlizzCon mellett a Blizzard javában alakuló projektjei is megsínylik majd a vállalaton belüli helyzeteket. Ez pedig azt jelenti, amitől nagyon sokan féltek, és amit a harmadik negyedéves beszámoló során hivatalosan is megerősítettek – írta meg a Gamesindustry.

A már két éve bejelentett Overwatch 2 és a Diablo IV fejlesztése jelentősen belassult a szexuális zaklatásos ügyek felgöngyölítése és annak megfelelő kezelése miatt. Számos kulcsfejlesztőtől voltak kénytelenek megválni, mivel kiderült róluk, hogy nyakig benne voltak a munkahelyi terror működtetésében és fenntartásában. A csapatok élére újabb, feddhetetlen szakemberek kerültek, de még így is idő kell, amíg minden a normális kerékvágásba nem kerül – már ha lehet ilyet mondani.

Ez pedig azt jelenti, hogy az Overwatch 2 és a Diablo IV a tervezettnél később fog megjelenni.

Igaz, eddig sem tudtuk nagyon a kiadó által tervezett megjelenésüket, ugyanis sosem került kitűzésre, azonban többen 2022-őt vélték felfedezni a vállalat kommunikációjában. Ha ebből az információból indulunk ki, akkor az azt jelentheti, hogy 2023-nál hamarabb egyik szuper-produkció sem kerülhet ki a boltok digitális vagy fizikális polcaira.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×