A 2019-es Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint ingyenesen játszható most csütörtöktől, 2021. november 4-től néhány napig. Kihagyhatatlan.

A Ghost Recon: Breakpoint, ami eredetileg még 2019-ben indult, nagy reményekkel jelent meg. A Ubisoft remélte, hogy egy olyan játékot tud alkotni, ami éveken keresztül a játékosok kedvence lesz. Sajnos tévedtek, ám a játéknak azért van egy közönsége. A címet éppen ezért érdemes lehet kipróbálni, főleg olyankor, amikor ezt ingyen meg lehet tenni.

A Ghost Recon: Breakpoint november 4 és 8 között ingyenesen játszható.

Igen, ez azt jelenti, hogy néhány napig ingyen lehet pörgetni, utána nem marad meg, meg kell venni. Az viszont jó hír, hogy az ingyenes próbaverzióban az Operation Motherland kiegészítő is előérhető. Ami Magyarországot illeti, a játék már tölthető is lefelé, játszani pedig holnap reggel 8-tól lehet a Ubisoft Connect, PS4, PS5, Stadia platformjain. Xbox esetében várni kell délután 5-ig, Epic esetében pedig délután 4-ig. Az ingyenes időszak november 8-ig tart.

Ha az ingyenes időszak után úgy döntesz, hogy megveszed, akkor minden előrehaladás megmarad. Egyébként itt egy jó kis videó a játékból, hátha megjön a kedved.

 

Na, hogy tetszik?

https://leet.hu/shop/halloween/

×