A Meta Platforms Inc., a korábban Facebook Inc. néven ismert cég egy előlapi kamerával és lekerekített képernyővel rendelkező okosórát fejleszt.

Ahogy a Facebook anyavállalat nevet változtatott, bele is vetette magát a nagyszabású fejlesztésekbe. A Meta cég iPhone-os Ray-Ban Stories alkalmazásában fedeztek fel egy képet, mely arra utal, hogy a Meta az Apple Watch ellenfelét fejleszti. A kiszivárgott képen az okosóra négyzet alakú, lekerekített sarkokkal.

Beépített kamerát is kap a Meta okosórája.

Az okosóra a Bloomberg híre szerint a Milan kódnevet kapta, az megjelenéskori neve azonban még lehet más. Sajnos ennél több specifikációt nem lehet sejteni, de az biztos, hogy a korábbi Facebook néven futó vállalat belehúzott a technológiai fejlesztésekbe. Folytatódik a nagyszabású Metaverse fejlesztése, mely az embereket egy virtuális világba invitálja majd, az Oculus Quest is új nevet kapott, sőt: ott a Ray-Ban okosszemüveg is.

A Facebook egyébként azt tervezi, hogy első okosóráját már 2022-ben piacra dobja. A projektről már korábban is keringtek pletykák, ám most ez is bizonyíték.

Te vennél Meta okosórát?

https://leet.hu/shop/halloween/

×