Egy rossz minőségű kép is terjedni kezdett róla.

A Riot Games nem csak házon belül, hanem bizony a saját játékain kívül is komoly marketinghadjáratot folytat a hamarosan Netflixen debütáló Arcane sorozattal kapcsolatban. A PUBG Mobile már pár napja kirakott egy trailert, melyben szinte biztosan League of Legends karaktereket láthatunk, ám az Epic Games még meglehetősen csendes a kollaborációt illetően. Szerencsére a leakerek a belső szivárogtatóknak hála mindent tudnak, nem is tartják magukban.

Pénteken érkezhet meg a skin a játékba!

A népszerű Fortnite adatbányász, Shiina szerda délután árulta el, hogy mely nap debütálhat majd az Outfit a játék Item Shopjában. Csütörtök este feloldásra kerül a titkosított csomag, majd péntek kora hajnalban már meg is vásárolhatják a játékosok.

 

Egy meglehetősen rossz minőségű kép is terjedni kezdett a Twitteren a karakterről, melyből kiderül, hogy Jinx egy Dream Monkey névre hallgató Back Blinggel érkezhet majd. Az ára erőteljesen kérdéses, a legtöbben 1200-1600 V-bucks-ra tippelnek. Ez azonban még változhat annak függvényében, hogy érkeznek-e kiegészítők Jinx-hez, hiszen ekkor kedvezményes Bundle keretein belül olcsóbban is megvásárolható lesz az összes tárgy. Most már tényleg nem kell sokat várni a megjelenésére, a LOL rajongók készíthetik a pénztárcát.

Te megvásárolod az outiftet?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×